greenman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
fud java downloader güncel sürümü şuan 350 dolar gibi bi fiyata satılıyo, tüm tarayıcı ve işletim sistemlerinde stabil çalışanı değil tabiki.

Antilere yakalanmayan fud .exe yazmakta çoğu programcı için çok basit iş hatta r10da bile çok rahat şekilde yazıcak adam bulursunuz. Deep Freeze buda tam çare değil ne yazıkki

En sağlıklı yol linux sürümleri başlangıç için Ubuntu (kde) orta ve ileri düzey için Slackware
Özellikle ubuntunun yanında kde yi niye vurguladın gnome,unity,xfce gibi kaliteli desktoplar dururken

Bazı arkadaşlar sorar şimdi fud ne diye açıklayalım madem.Daha önce yıllarca bu işlerle uğraşmış bu işlerden ağzı yanmış birisi olarak yazıyorum bunları.
Fud antivirüslerden kaçırılmış anlamına gelir tanınmıyor yani.Ben kasarken en fazla ie8 i geçen downloader vardı.Deep freeze bypasslanır mı bilmiyorum.Benim tavsiyem bu işlerden fazla anlamıyorsanız ücretli bir antivirüs kullanın ya da arkadaşın dediği gibi linux dağıtımlarını kullanın.
Tanımadığınız bilmediğiniz sitede üstten çıkan java yükleme uyarılarını vs kabul etmeyin.Online oyunlar oynuyorsanız resmi dağıtıcılar hariç yayınlanan hile programlarını vs indirmeyin.