SySTeMTeaM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4 Ekim güncellemesinin üzerinden 2 haftadan fazla zaman geçti.Genel görüş bayram bitene kadar aynı şekilde içerik girip beklemekti.Şimdi bi çeteleme (verileri analiz etme) yapıp radikal değişiklikler yapma zamanı geldimi? ( sitesi düzelmeyenler için)
-Sitemin birisi 1. sayfanın son sıralarından 2. sayfanın ortalarına sabitlendi gibi, bir aşağısı bir yukarısı değişiyor.2 haftadır anormal birşey yapmadım yapmayı da düşünmüyorum.
-Diğer sitem güncelleme öncesi 1. anahtar kelimesinde 2. veya 3. sıradan 80-90 larda geziyor şimdilik arada bir kontrol ettiğimde 30. sıralara geliyor sonra hemen 100 lere geri dönüyor.Diğer bir anahtar kelimesinde 5. sıradan yine 30-100 arası geziyor. 1.sırada olduğu anahtar kelimede(kendi adı sayılır) 5. veya 6. sıralara sabitlendi gibi.Bu sitem 1 hafta daha değişiklik olmazsa link reddetme aracı kullanarak çok kaliteli olmayan linkleri reddedip 1 ay daha beklemeyi daha sonrada 301 çekmeyi düşünüyorum.
-Güncelleme sonrası sitesi sıralamalardan kaybolupta geri dönen oldu mu?( kaç gün sürdü)
-Eski sırasına dönmeyenler benim yapacaklarımdan farklı olarak birşey yapmayı düşünüyorlar mı?

Çok saçma gelecek biliyorum fakat benim sıralamada düşen kategorilerimi google gibi getir yapıp tüm bağlantılı sayfaları gönder yaptım 2 kategorimde de 150 den 15-20lere içerikleride ilk sayfalara girdi.

Ayrıca en son ana sayfayı google gibi getirip tüm bağlantılı sayfaları yolladım biliorum saçma ama 2 sanie almaz deneyebilirsiniz.