Merhaba arkadaşlar,

bir sistemim için whmcs alt yapısına geçiyorum. Eski sistemde kalan üyeler ve destke yapısını sorunsuz aktardım ancak işin modül tarafında pek ilerleyemedim.

Yapmak istediğim şöyle bişey, bir kişi bir ürünü aldığında site url belirtiyor. Sistem bu siteurl'yi alıp bir lisans kodu oluşturup kişinin siparişinde açılan hizmet detayına ekliyor.

Tıkandığım konu ise şöyle;

İşin ürün ekleme tarafında Modül Ayarları kısmında çıkması için modules/servers/ kısmına bir modül açtım. İçine sipariş id'inden yola çıkarak işlem başlangıç ve sonucuna kadar yaptım. Sistemde evet id geliyor, işlemleri yapıyorum ancak, siparişi onaylama işlemi yapmıyor. Bunun yanı sıra siparişin detaylarındaki hizmet detayına girdiğimde boş ekran geliyor. Sanırım modüler yapıda whmcs açtığım modülden belirli fonksiyonlar çağırıyor. Ne yaptıysam ya bulamadım, yada yanlış yapıyorum.

Bu konuda ücretli ücretsiz yardım sağlayabilecek biri varsa konu altından yada bana ulaşırlarsa sevinirim

Gerekirse modül yazdırabilir, gerekirsede bu tarz bir işlemi yapan bir modül varsa söylenirse alabilirim.

Teşekkürler