ahab07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Takipçi siteleri twitter hesap sahiplerinin izni olmadan bu dediğiniz işlemleri yapamazlar.Hesap sahipleri uygulamalara kendi istekleri ile giriyorlar ve girerken twitter onlara uygulama sahiplerinin hangi işlemleri yapabileceğini ve yapamayacağını gösteren bir sayfa gösteriyor ve onay istiyor.Bu yüzden izinsiz fav,rt,tweet diye birşey yok hocam.
Yani adam web sitesinin login kısmının oraya bir yere "bu web sitesi aslında şifrenizi çalıyor" yazsa ve insanlar o yazıyı farketmeden siteye giriş yapıp şifrelerini kaptırsa yaptığı şey hırsızlık sayılmayacak mı?

Twitter o bahsettiğin uyarıyı kişilerin kötü amaçlı uygulamalara karşı dikkatli olması için yapıyor. Twitterın uygulama geliştiricilere koyduğu kurallar var. Bir de onları okumak lazım. Söylediklerimi yanlış anlama sözüm doğrudan sana değil bu söylediklerim özeleştiri içeriyor.

Geçen sene takipcibul.com ve taraftartakip.com gibi siteler yapmıştım. O zamanlar burada bu işlerle uğraşan benim bildiğim bir Ersin, bir de Batuhan vardı. Sonra ne olduysa işin suyu çıktı. İpini koparan takipçi uygulaması açtı. Önce toptweet manipule edilmeye başlandı. Sonra TT listeleri altüst oldu. Uygulamalardaki takipçilerin ağzından binlerce tweet atıldı. Bir ara keşke hiç o 2 siteyi açmasaydım diye düşündüm. Sağolsun Twitter gecikmedi de önlemlerini arttırmaya başladı. Geçen sene ilk açtığım zamanlarda bana günde 1.000$'dan fazla kazandıran sitelerimi kapattım, gittim. Twitterın aldığı önlemlere de en çok sevinenlerden biri oldum.

Ya hiç Ersin, Batuhan ve ismini hatırlamadığım bir kaç kişi daha var, bu kişiler bu işleri nasıl yaptılar diye merak etmiyor musunuz? Hala takipçi siteleri açıyor ve bundan medet umuyorsunuz. Lütfen artık biraz yenilikçi olun, takipçi siteleriyle eylenmeyi bırakın, hizmet verin, ufakta olsa bişeyler üretin. Emin olun şuan harcadığınızdan çok daha az vakit harcayarak kat kat fazla para kazanırsınız.