Not : Takipçiler türk ve aktif kişilerdir.Son 5 gün içinde twitter'a giriş yapmış kullanıcılardan oluşmaktadır.%85 bayan ağırlıklıdır. Twitter Takipçi Paketleri :
1.000 Takipçi : 4 TL
5.000 Takipçi : 20 TL
10.000 Takipçi : 40 TL
14.000 Takipçi : 55 TL
20.000 Takipçi : 75 TL
25.000 Takipçi : 90 TL
Çekim yapıldıktan 48 saat içinde hatırlattığınız taktirde düşen takipçiler yerine tekrar yeni takipçi gönderimi yapılmaktadır.(Uyanıklık yapıp 3-4 gün sonra gelip tamamlama isterseniz işlem yapılmaz )
Saygın,güvenilir bulduğum profillere önce iş daha sonra ödeme şeklinde çalışabiliriz.
Ödeme Yolları : Şans oyunları , finansbank enpara , Paypal İletişim : PM , twitterbayi @gmail.com ( Mail ) , Skype : fixbayi
TELEFON : 0531 920 61 08
arkadaş ilgili takipçileri kısa süre içinde gönderrdi
2000 takipci alındı. Fazlasıyla ve ışık hızılya işlem yapıldı. Teşekkürler..
Hizmet alındı, Teşekkürler
2.kez takıpcı hizmeti alındı teşekkürler
İTRADE olmayan bir üye olabilir ama şuna inana üyelerinin bir çogunu kontrol ettim gerçektende işini bilen biri ilk defa tanışıyorum menfaatim yok belkide bir daha hiç görmüyecem ama twitter üyesi rahatlıkla çektirebilirsiniz. Canlı kanlı üye isterseniz bu adam derim.
Çokmu abarttım, yok yok degil budur...
tavsiye ederim, sözünün eri bir arkadaş.
Az önce bir müşterim para yolladı arkadaşa test için.
Gayet başarılı dediği gibi hepsi türk ve aktif bayan kullanıcılar..
Hizmet kalitesini bozmazsa büyük işler yapacağız gibi
Teşekkürler
1k takipçi alındı. 2 dakika mı sürdü sürmedi mi bilmiyorum takipçiler ne zaman geldi yok böyle bir hız

Gerçekten başarılı takipçi performans durumuna göre siparişlerimi yineleyebilirim

Hayırlı satışlar
Hizmet alındı.
Şiddetle tavsiye ediyorum
Arkadaştan 180.000 takipçili hesap satın aldım, kişisel hesabıma 5000 takipçi satın aldım üyeleri roket hızıyla gönderdi. Güvenilir. Kesinlikle tavsiye ederim.

kesinlikle öneriyorum
5 k çekim yaptırıldı. hızlı ve sorunsuz işlem için tşkler. Üyeler capcanlı
Kişisel hesabıma 1000 takipçi aldım, sabah saat 04.30'u geçmesine rağmen hızlı bir şekilde işlem yaptı, takipçileri gönderdi. Teşekkürler!
Edit: Üyeler tam istediğim gibi türk ve aktif
Takipçi alındı. Süper hızlı gönderi...
çok hızlı gönderi teşekkürler
1k alında arkadaş çok hızlı
2.kez takipçi alınmıştır. Hızlı ve sorunsuz hizmet teşekkürler.
iş verildi
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:36:59 -->-> Daha önceki mesaj 00:16:15 --
A kalite R10 üyesi verilen işi söz verdiği gibi yaptı herkese tavsiye ederim,
20k takipçi alındı teşekkürler