İşlem Halledilmiştir. Tüm R10 Ailesine Sonsuz Teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız dostlar

Alıntı
Arkadaşlar 4200 lira kredi kartı borcum var ve 1 aylık ekstresini ödeyemedım 2.ay ekstre kesildi, 3.ay ekstre kesilirse takibe girecek. O sebeple varsa eli bolda olan arkadaşım o benim borcumu ödese ben onun pos cihazından taksitli olarak banka komisyonu + 4200 tl + aracılık ücreti ( yardımcı olacak arkadaş talep ederse mecbur verecegim bunu da) bu şekilde bir çekim yapsam da borcumu yapılandırsam. Var mı bana yardımcı olabilecek arkadaşlar. İnanın çok zor durumdayım. Konuyu nereye açacağımı da bilemedim bir nevi e-ticaret diye buraya açtım

yardımcı olabilecek arkadaş ile telefondan - yüzyüze her türlü görüşebilirim yeter ki yardımcı olsun bana birisi

Edit: Borçlu kart Finansbank ( Limiti Yok )

Bir başka kredi kartımda limitim var o da Garanti Bankası. Garanti Bankasından nakit avans çekip Finansbank'a yatırmayı da denedim ancak nakit avans limiti yetmiyor borcu kapatmaya anca asgarisini ödüyor. Bu defa da ayrı ayrı iki bankaya borçlanmış oluyorum.. O sebeple yukarıda bahsettiğim gibi yardımcı olabilecek birisi varsa bekliyorum arkadaşlar. İstanbul'a ve Ankara'ya yüz yüze görüşmek için gelirim yardımcı olacak arkadaş çıksın yeterki..