Mehmet61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Google'nin kendi servislerini one cikarmak istemesi dogru ve bana gore gayet dogal bir olay. Bu baglamda ''Blogspot'' altyapisina sahip bir blog kolayca index alip siralamaya girebilmektedir.

Simdi ilk etapta belirtmek isterim ki ''1000 link yerine 1 link'' sistemine gecmeniz gayet yerinde bir olay.

Tanitim yazisi alirken site icerigine uyan ve yakin bir sektorden tanitim yazisi alirsaniz dahada etkili olur. Bunun disinda 1000 kelimelik bir makale biraz abarti olmus bunu 300 kelimeye bolseniz daha mantikli bir yazi cikar ortaya.

Bu calismalardan once sitenizin ''On Page'' durumunu gozden gecirmelisiniz. Site adresinizi tam anlayamadim ondan tam olarak birsey soyleyemeyecegim, fakat eger sitenizde duplicate sayfalar, 404 not found sayfalar vs varsa kaliteli link alsaniz dahi siralamaya girmeniz daha zor olur.

Elimden geldigince birseyler yazmaya calistim.

Iyi calismalar dilerim
Hocam oda başka tecrübe 300 kelimelik bir makale yarine 1000 kelimelik makale mesela sitem villa kiralama sitesi makalede bu seneki tatilimiz yeni trend olan villa vs çok açıklayıcı makale 1 tane ana sayfa link tek daha etkilş oluyor gibime geldi.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:11:42 -->-> Daha önceki mesaj 00:11:12 --

bysca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bana torpil geçecek hali yokya illaki kendi sitelerini ön plana çıkaracaktır.
o zaman hep beraber wp leri kapayıp bloggera geçek