SeoPro Hocam,
Teşekkürler, ben belirtdiğim gibi SEO'dan anlamıyorum ama sitemi Google yerele kaydettim bir çok aramada çıkıyor o yabancı villa sitesi benim.
Şunuda tespit ettim mesela 1000 tane backlink yerine 1 tane kaliteli link daha iyi.
Seo işini anlamıyor olsam bile kendi seolarımı kendi yapma kararı aldım gün boyu nette link çıkmamamış temiz siteler arıyom onlardan tanıtım yazısı alacam o sitelere 30tl ve 1000 kelimelik yazı 10 tl 40tl mal olacak evet ama sektörel sitem var güncellemeler bu çöplinklerden uyuz oldum 3 gün iyi sonra yok ceza yok penguen yok deve yok at

Google Adword istiyorsa onuda verek onunda etkisi oluyor valla sürekli Adwords alan site hiç ceza almışmı sizce?
Merhabalar,
Google'nin kendi servislerini one cikarmak istemesi dogru ve bana gore gayet dogal bir olay. Bu baglamda ''Blogspot'' altyapisina sahip bir blog kolayca index alip siralamaya girebilmektedir.
Simdi ilk etapta belirtmek isterim ki ''1000 link yerine 1 link'' sistemine gecmeniz gayet yerinde bir olay.
Tanitim yazisi alirken site icerigine uyan ve yakin bir sektorden tanitim yazisi alirsaniz dahada etkili olur. Bunun disinda 1000 kelimelik bir makale biraz abarti olmus bunu 300 kelimeye bolseniz daha mantikli bir yazi cikar ortaya.
Bu calismalardan once sitenizin ''On Page'' durumunu gozden gecirmelisiniz. Site adresinizi tam anlayamadim ondan tam olarak birsey soyleyemeyecegim, fakat eger sitenizde duplicate sayfalar, 404 not found sayfalar vs varsa kaliteli link alsaniz dahi siralamaya girmeniz daha zor olur.
Elimden geldigince birseyler yazmaya calistim.
Iyi calismalar dilerim