5,5 senedir sektörde hizmet vermekteyiz. Hakkımızda bir tane dahi şikayet yok, aksine yüzlerce memnun müşterimiz var.
Ancak herkes yerini bilecek. Biz yer sağlayıcı olarak yerimizi, sizler de müşteri olarak yerinizi bilmekle mükellefsiniz. Hiçbir müşteri yer sağlayıcısı için "ağzını burnunu dağıttım" diyemez. Memnuniyetsizlik olabilir, mağduriyet de olabilir. Bu tür durumlarda mahkemeye başvurur, zararınızın tazminini talep edebilirsiniz. Ama bu şekilde tehditvari bir üslup kullanarak, hele ki bunu da satış konusunda yaparak "gözdağı" vermekle bir yere varamazsınız.
Teklifimizi korktuğumuz için değil, bize saygı duymayacağını baştan ilan eden bir müşteri adayına hizmet vermek istemediğimiz için çektik.
Bilginize sunarız.
Ben kimseyi tehdit etmem, uyarırım (olayıda farklı noktaya çekmeye çalışmayın). Korkutmak amacında da değilim. Dediğim gibi baştan belirtmek istedim herşeyi. Daha önce böyle bir durum olduğunu ve bunun benimde hoşuma gitmediğini belirttim sadece. Müşteri yerini bilir merak etmeyin, sabır etmesini de bilir ancak
bazı firmalar iyi niyeti suistimal etmekte çok profesyonel davranıyorlar. Konuyuda uzatmayalım konu kapandı zaten hizmet vermek istemiyorsanız siz bilirsiniz. İyi günler.