Çalışmanızı destekliyorum. Etkili olacağını da umuyorum. Fakat sadece blog tanıtmı, sadece boxlink ya da sadece sosyal imleme şeklinde talep alabilirsiniz. Örneğin ben sosyal imleme istemiyorum diyelim farklı paket alternatifiniz olmalı... Tabi yeni bir başlangıç sizinki zamanla değişik alternatifler sunacağınızı umuyorum...
Şunu söylüyeyim, r10 sosyal link borsasında 5 kişiyle çalıştım. Bunlard en çok övgü alan arkadaşlar. En çok tutulan paketler. Ama sadece 1 arkadaş işi doğru düzgün teslim etti... Nofollow çöp çalışmalar mı dersin, geç teslimat mı dersin, anlamsız bir şekilde sorun çıktı diyerek 5 gün sonra iade edip sonra başkalarının iş teslimi alınmıştır yazısını gördüğümü mü dersin, işi 7 güne yayacaz diyerek anlaşıp 9 gün sonra tek günde yapıp vereni mi dersin. Velhasılı kelam sistemli adamakıllı çalışan arkadaş sayısı ya yok denecek kadar az, ya bana denk gelmiyor...
Siz yenisiniz ve deneme çalışmanızdan gayet memnun kaldığım için bu cümleleri yazıyorum. Umarım herkesin seve seve çalışacağı biri olarak, sistemli bir çalışmayla bazı tabuları yıkarsınız...
Çalışmanızı destekliyor ve takip ediyorum hocam... Amacım kimseyi incitmek değil, isim vermedim sdece kendi penceremden gördüğümü size kısaca aksettirmek istedim..
İyi çalışmalar tüm arkadaşlara başarılar...