Tekno_21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hiç bir konuda umutsuz düşünmemek lazım. kendini geliştirir kanıtlar ve duyurursan, emin ol kazanırsın..
Moralli yorumunuz için teşekkür ederim çoğu wp tema satışı yapan kişiler bu işe girme diyorlar belki kaliteli temalar çıkmadığından da olabilir bu konuyu hiç düşünmüyorlar bende tasarım yapıyorum ancak temanın arayüzü kaliteli olmaz diye profesyonel birine bırakmak istiyorum anlayacağınız..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:34:05 -->-> Daha önceki mesaj 17:30:40 --

wwwZiranbula adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok kazanmıyoruz. Öncelikle bunu söyleyeyim. Tema tasarımı yapıp satanların birçoğu (ben de dahil) bu işi asıl işimizin dışında yapıyoruz. Yani ek iş diyelim.

Yerli piyasada kendimizi sınırlandırdığımız için büyük ihtimal. Yabancı piyasada açıldığınızda işte o zaman para kazandırır.
Şöyle ki: 40 liraya sizden tema alan bir Türk sizi de satın almış gibi bir üslup kullanır, tema ile alakalı alakasız tüm işlerini yaptırmaya çalışır.
Sizden 400 liraya tema almış bir İngiliz her sorunu olduğunda öncelikle sizde ücretli destek ister, siz yardımcı olmaz iseniz farklı kişilerden ücretli destek alır. Ahkam kesmez.
(yaşanmış bir örnektir, umarım anlatabilmişimdir)

Kolay gelsin. İyi forumlar.
Bu 40 tl konusunda çok haklısınız ancak ben sadece bu forumda bile kaliteli tema yapılırsa kazanılacağını düşünüyorum sizin kişisel kazanamama durumunuzu ben temalarınızı beğenmeme bağlıyorum (bu sadece benim fikrim)
kullanıcıların gözünden temalar yapılırsa satışın olduğunu kanıtlayan temalar var mutlaka.(bkz: keremiya, )