Yeniden merhaba. İlk mesajım yanlış anlaşılmış sanırım. cPanel'den değil, OVH'ın Manager panelinden bildirim oluşturmanızı önermiştim. Sizde zaten oradan bildirimi oluşturmuşsunuz. WHM/cPanel'den yedekleme seçeneğinden bahsetmiştim. Sanırım ondan dolayı bir karışıklık olmuş sizde.

Bu arada sunucunuz aktif olmasına rağmen FTP'ye ve WHM'ye erişemediğinizi belirtmişsiniz. SSH'tan sunucunuza erişim sağlayabiliyor musunuz? Sağlayabiliyorsanız oradan girip reboot komutu ile sunucunuzu baştan başlatabilir misiniz? Çünkü @Elazığlı168 hocamın ifade ettiği gibi sunucunuz aktif durumda fakat servisler hata vermiş. Sunucu baştan başladığında (çoğu zaman) çözüm sağlanmış oluyor. Sunucu baştan başladıktan sonra WHM'ye yine giremezseniz SSH'a bağlanıp iptables -F komutunu uygular mısınız? Bu işlem sonrasında yine servisler ve cPanel çalışmıyorsa detaylı bir inceleme yapmak gerekir. Sunucu bilgilerini bana (veya vakti müsait olup yardım imkanı varsa @Elazığlı168 hocama) gönderirseniz inceleme yapıp problemi tespit etmeye, ardından da çözmeye çalışırız.