Çalışmalar tamamen google penguen uyumludur. Size en büyük garantimiz yapacağımız işlemlerin çöplük olmamasıdır. Klişe olmuş, baştan savma hizmet uygulamamız yoktur.

Bizim işimiz paketini seç, raporunu al değildir. Biz size mutlak başarı sağlamak için çalışmadan önce alan adınızı inceliyor eksiğini, gediğini takdim ediyor ardından çalışmalara start veriyoruz. Üstelik bu ince optimize için ücret talep etmiyoruz!!

Farklı farklı paket oluşturup herkese farklı vaadler vermiyoruz. Bütçenin durumuna göre paketi düşürüp veya yükseltmiyoruz. Tüm sitelerin ihtiyacını karşılayacak tek paketimiz mevcuttur. Hizmet alacak herkes bu paketi eksiksiz şekilde alacaktır.

Belirlenen hizmet paketimiz;

♠ 30 TR Blogspot

♠ 30 TR Forum Tanıtımı

♠ 20 TR Wordpress

♠ 20 TR Dizin Başvurusu

♠ 100 Whois Backlink

♠ 20 Boxlink

♠ 100 Sosyal İmleme

♠ Farklı kanallardan sürekli %100 pingleme

♠ Captcha Onaylı Gönderim

♠ Farklı ip alternatifi

♠ Linklere RSS (Besleme) Desteği

Bu hizmetin bedeli sadece 30 TL'dir.

S.S.S ( Sıkça Sorulan Sorular )

Alıntı
♠ Tanıtım yazısı nasıl olmalı?
Alıntı

Tanıtım yazısı minumum 300 kelime olmalı. Tanıtım yazısı odaklanacağımız anahtar kelimeye göre yazılmalı. Yazılacak tanıtım yazısı içerisinde link çıkışı yapılacak kelimeler yan yana gelmemeli. Örnek;

Oyunskor oyun severlerin sıklıkla ziyaret etmiş olduğu bir sitedir. Bu sitede araba oyunları, silah oyunları vb. oyunlar bulabilirsiniz. Bold olarak seçilen iki kelime link çıkışı alacak kelimedir. Bu 2 kelime yan yana olmamalı.

♠ Tanıtım yazısında linkleme mantığı nasıl işlemektedir?

Tanıtım içerisinde linklenecek kelimelerin tamamı ana domaini hitap etmemeli. Max 3 link çıkışı olacak bir tanıtım yazısında 1 kelime ana domain diğer kalan 2 kelime kategoriyi hitap etmelidir. 3 kelimeyi ana domaine hitap edecek şekilde çalışma planımız yoktur.

♠ Siz tanıtım yazıyormusunuz?

Bizler ne yazık ki tanıtım yazmıyoruz. Forumda bu işi yapan işin ehli olan nice insanlar mevcut. Tanıtım yazısını sizden istiyoruz.

♠ Belirlenen bu hizmet için fatura kesiyormusunuz?

İstenildiği sürece %18 KDV dahil olarak şahsi adınıza veya şirketinize fatura kesebiliriz.

♠ Belirlenen hizmetin tamamlanması için öngörülen süreç nedir?

Çalışmalar start verildiği andan itibaren max 4 iş günü içerisinde teslim edilmektedir.

♠ Hizmetde Geri iade mevcutmudur?

Verilen hizmetde geri iade kesinlikle söz konusu değildir.

Daha önce referans amaçlı tam tamına 100 kişiye ücretsiz sağlamış olduğumuz hizmetden gelen yorumlar;
dayf16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşa çok teşekkür ediyorum, raporu 4 saat içinde teslim etti, rapora baktım düzenli ve başarılı kendisine çalışmasından dolayı ve emeği için tekrar teşekkür ederim.selamlar saygılar.
goffin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mail gönderdim inşallah verimli olur. Durumu paylaşırım rapor sonrasında da şuanda
sarp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı gün çalışma raporunu aldım, para kazanmadan önce güven kazanmak çok doğru bir strateji öncelikle bunun için kutlarım sizi,çalışma için ayrıca teşekkürler.
cetinn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seo çalışmasını başarı ile yaparak, E-mail adresime kısa sürede raporu gönderdi. Rapor tarafımdan incelendi. Ve sonuç olarak siteme %99,99 faydası olacağını düşünüyorum. Kısa bir aradan sonra ücretli olarak çalışacağımın altını çiziyorum
S3RK4N adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
An itibariyle raporu gönderdi, teşekkürler emeklerin için.
Hiphop adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugün raporu aldım gerçekten özenle çalışılmış gayet memnun kaldım bu hizmet için teşekkür ediyorum
medkir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok güzel çalışma. Titiz bi şekilde çalışılmış. İleride başka bir site için paket almayı düşünebilirim. Çalışmalarınızın devamını diliyorum.
Serginho adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rapor elime ulaştı amaca uygun hazırlanmış. Teşekkür ederim.
reprimond adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışmanın raporu dün gece elime ulaştı.
Arkadaş detaylıca ne yaptıgını acıklamıs.Eline ve emeğine sağlık.
Hizmeti verdiği içinde çok teşekkür ederim
AVKAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş sözünü tutarak raporları 1 gün içerisinde teslim etmiştir. Ve açıkcası muazzam bir çalışma olmuş. Kendisine başarılar diliyorum. Güvenerek iş verebileceğiniz birisi.
intekral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
rapor geldi ilgi ve alakası yeter. işini bilen adam vesselam
GonulAdami adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rapor alındı kısa sürede güzel iş

Teşekkürler
shevsevko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hızlı rapor teslimi, işini iyi yapan arkadaş.
Teşekkürler
sari_simsek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşımız vaad ettiği backlink çalışmasını yapmıştır. Başarılı bu çalışmasından dolayı kendisine teşekkür ederim.
ngsultan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rapor alındı, oldukça başarılı bir çalışma olmuş, yakın zamanda etkisinin siteme yansıyacağını düşünüyorum. Teşekkürler.
Ebu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Parayla bile zor yaptirabilecegim calismayi ücretsiz yapti, kendisine tesekkür ediyorum, raporda ayrtinili ve güzel bir calisma oldugu belli.

Umarim etkisini görürüm.

Tekrardan cok cok tesekkür ederim.
premete adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Raporumu göndermiş arkadaş, başarılı bir çalışma olmuş yakın zamanda etki edeceğini sanıyorum, tekrar teşekkür ederim ellerinize sağlık.
Webobur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Raporu teslim aldım, oldukça iyi bir çalışma çıkartılmış teşekkür ederim.
AliArslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Raporu aldım. Oldukça güzel ve detaylı bir çalışma olmuş. Elinize sağlık..

Bir sonraki çalışmada görüşmek dileğiyle.
trhero adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Detaylı Rapor Sağlandı
Kendisine Teşekkür ederim Kolay gelsin umarım ileride beraber çalışırız
Hostyurdu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok başarılı buldum çalışmalarınızı başarılarınızın devamını dilerim kolay gelsin
Deryasi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok güzel bir çalışma olmuş, ellerinize sağlık... Daha kapsamlı çalışmalarınızı bekliyorum, çalışmalarınız oldukça pm gönderme şansınız varsa çok memnun olurum...

Teşekkürler, iyi çalışmalar..
Mystrandel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Raporlar elime yeni ulaştı. Gayet özenli ve güzel bir çalışma olmuş. Teşekkürler.
ebubekir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş söz verdiği gibi işini itina ile yapmıştır.
Teşekkür eder, bol kazançlar dilerim.
burakveelif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşın çalışması ve raporları elime tam zamanında ulaştı. Gayet güzel bir çalışma olmuş.
Kendisine teşekkür eder, bol kazançlar dilerim.
Ahmdmrl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşa çok teşekkür ediyorum,rapor gayet başarılı , düzenli çalışmasından dolayı ve emeği için tekrar teşekkür ederim.
AzizTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rapor elime ulaştı. r10 ailesine, böyle bir kampanya yaptığı için teşekkür ederim.
trkral42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Raporum elime ulaştı. Gayet güzel bir çalışma olmuş.
Kendisine teşekkür eder, bol kazançlar dilerim.
basaran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rapor Elime ulaştı, güzel ve Başarılı bir çalışma olmuş. Arkadaşa çok teşekkür ederim. İşini itina ile yapan nadir insanlardan biri.
ozzyynl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cok basarili bir calisma yapmis arkadasimiz raporu inceledim makalemizi bile seoya uygun hale getirip calismasini tamamlamis. Ellerine saglik tsk ederim.
Ferecbilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ellerinize sağlık kardeşim.. güzel bir çalışma oldu. ufaktan ufaktan etkisini görüyorum. teşekkürler..
Onur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşın gönderdiği raporu inceledim. Gayet kaliteli bir iş çıkartmış, kesinlikle baştan savma bir çalşma değil. Çok teşekkür ediyorum.

Ödeme İş bank ve Ziraat bank olarak alınacaktır şimdilik. Kısa süre içerisinde yeni hesaplar alıp aktif edeceğim.

Sevgilerimle..