Konuyu baltalamak istemiyorum, fakat profilinize şöyle bir göz gezdirdim ve..
-2010 yılında siteye üye olduğunuzu ve bu zamandan beri forumun işleyişi konusunda az çok bilginiz olması gerektiği düşüncesindeyim (forumda acemi olduğunuzu söylediğim için yazdım)
- daha önce bir çok alanda (grafik, seo, asp vs.) kişi arayışları içerisinde olmuşsunuz şu anda tekrardan bu ve bunun gibi alanlarda personel istekleriniz bulunmakta, buda firmanızın yada bağlı bulunduğu şirketinizin tekrardan yapılandığını düşündürtmekte..
izlediğim ilk izlenimler bunlar, dediğim gibi baltalamak istemiyorum fakat referanslarınız ile birlikte açık adres, sabit telefonlarınız ile birlikte yorumlarda bulunur iseniz müşteri potansiyelinizi daha çabuk netleştirebilirsiniz.
saygılarımla.
Öncelikle mesajınız için teşekkürler, forumu düzenli takip edemiyorum. Buradan da hiç iş almadım, ciddi bir zamanda ayıramadım. Forumuda aktif kullanmadığımdan birçok şeyi bilmiyorum ne yazıkki. Hatalarım için affınıza sığınıyorum. Ama zamanla daha iyi bir forum kullacısı olabilirim.
Hak verirsiniz 1000 küsür referansa sahibiz ve sürekli olarak istihdam noktasında yeni taleplerimiz oluyorz. Ayrıca yeni bir firma daha kurarak çalışan sayısını ve hizmet alanımızı genişletme yönünde de yeni bir kararımız bulunmaktadır. Bizim gibi ortalama 10-15 kişi istihdam eden firmaların sürekli olarak nitelikli personel arayışı olmaktadır. Çok şükür işlerimiz ve referanslarımız artıkça bu ihtiyacımızda artmaktadır.
Bu konuyu açmamda ki asıl hedefim. Ciddi projesi olan, kurumsal bir firma ile çalışmak isteyen kişilere ulaşmak içindir. Ara ara bu kişilerden mesajlar almaya başladım. Tabiki yeni firmamız yapılanması sağlandıktan sonra bu foruma daha fazla önem vermeyi planlamaktayım. O zaman bizlere daha rahat ulaşabilecekleri ve referanslarımızın detaylı sunulduğu bir konu olacaktır. Ayrıca bu konu bizler tarafından düzenli takip edilecektir.
Konumuzu baltalamıyoruz kesinlikle, Bir çok arkadaşın belki aklında ki soruları yanıtlama fırsatı verdiniz bana. Baltalama, karalama yanlış bir iş var ise olur ki, çok şükür böyle bir vizyona sahip değiliz.
Konu güncellenecektir, ama bunun için biraz daha zaman ihtiyacım bulunuyor.
Bana-Bize özel mesaj atarak ulaşabilirsiniz, ayrıca 532 160 20 60 Hakan Kayretli, numarandan da ulaşabilirsiniz.
Çok yoğun bir zamanda hızlıca bunları yazdım imla hatalarım için kusura bakmayın.
Herkesin geçmiş bayramını kutlarım, iyi çalışmalar, bol kazançlar inşallah
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:37:18 -->-> Daha önceki mesaj 12:36:37 --
Konuyu baltalamak istemiyorum, fakat profilinize şöyle bir göz gezdirdim ve..
-2010 yılında siteye üye olduğunuzu ve bu zamandan beri forumun işleyişi konusunda az çok bilginiz olması gerektiği düşüncesindeyim (forumda acemi olduğunuzu söylediğim için yazdım)
- daha önce bir çok alanda (grafik, seo, asp vs.) kişi arayışları içerisinde olmuşsunuz şu anda tekrardan bu ve bunun gibi alanlarda personel istekleriniz bulunmakta, buda firmanızın yada bağlı bulunduğu şirketinizin tekrardan yapılandığını düşündürtmekte..
izlediğim ilk izlenimler bunlar, dediğim gibi baltalamak istemiyorum fakat referanslarınız ile birlikte açık adres, sabit telefonlarınız ile birlikte yorumlarda bulunur iseniz müşteri potansiyelinizi daha çabuk netleştirebilirsiniz.
saygılarımla.
asp islerimiz icin lutfen benimle skype tan iribata geciniz
Referanslarınız ile birlikte özel mesaj atınız, lütfen.