Ben bunu biraz da suna baglıyorum. İnternet o kadar cabuk ve hızlı gelısıyor doluyor tasıyor manupıle eılıyor kı, buna google bıle yetısemıyor. Ben ınanıyorum kı amac tabı kı bu tarz yararsız sonuclar ortaya cıkarmak degıl ama, artık matematık bıle tıkanıyor zannedersem.
Ornek vereyım ılk mesajdakı ekran goruntusu, bu sıte bellı kı bu tarz tag gıren tek sıte degıl, dıyelım kı bu sıte gıbı belkı 10000 sıte var, ve neden bu sıte burda? Neden bu sıte boyle... Yanı anlamak mumkun degıl, zira google bıle anlayamıyor neyın nasıl degıstıgını ve onlar bıle yetısemıyor dıye tahmın edıyorum.
Yanı grafik f(x)=x olarak dogrusal degıl, son 5-6 yıldır x^2 olarak bu kadar hızla degısırken, son 2-3 yıldır x^4 belkı x^5 seklınde cok cok hızlı yuruyor.
Bugun bır bakın en marka sıtelere, en trend uygulamalara, dunyada en bası ceken sıtelere tas catlasın 5-6 yıl once kurulmus, en yuksek sevıyelere ıse son 2-3 yılda yaptıkalrıyla yerlesmıs bulunuyorlar ve bence butun bu yuku dagıtmaya calısan google buna artık yetısemıyor, ve kısa sure de surecek gorunmuyor zıra ya ınternet gelısmeyı durduracak, yada googleda bı mucıze olup hakıkaten durumu ıyı analız edebılecekler, yoksa baska turlu muhakkak ama muhakkak yanlıs olan yada bozuk gıbı gorunen kısımlar muhakkak olacak...
Helekı google'ın testlerı ıngılızce sıtelerde daha cok yapması (kı tahınım bu) dıger dıllerdekı googleları cok cok etkıleyecek, hele kı google Turkıye ekıbının zannetmıyorum kı corbaya katkısı olsun...