güzel bir örnek verdim zaten blackhatworld de yorumları beğenen bir aletle adamlar günde 800 dolar kazandıklarını söylüyolardı youtube sayesinde.Cpa dan kazanıyorlardı sanırım.hem hızlıca para kazanmaya başlamak münkün.

Site yaptıgın zaman çok uzun işler.Ben ceyizi çıkarsam ne fayda rakipleri artırmamak lazım

Senin dediğinde elbette mantıklı ama şu var.Seo yazılımıyla ortak olim dersen.Adam dicekki al sana affiliate sistemi aç türkçe siteni sende kazan bizde kazalım.Gene ondan öteye gitmez.Büyük işletmeler sen şirketmisin ne iş yapıyorsun ona bakarlar.Seomoz ortaklıgı biraz prestij gibi.Ama senin siten seo kelimesinde ortalardan kaybolmuş ve sen bir seo sitesisin,seo dan haberin yok.Sitede yeterince günceleniyor mu yok.O kadar başka sitelerin linklerini inceleyeceğine kendi sitelerine bakmaları gerekti.Demekki her buldugun linki reddetmekle bu iş olmuyormuş.

Sonuç olarak ben şunu anladım ben burdan 100 bin tl kazandığım yöntemide anlatsam.10 kişinin 7 si anlamıcak.3 üde google mühendisleri bunu yermi diye yorum yapıcak.