Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Onları söyleyemem hocam.Ama bu işler çok geniş.Çok rekabetsiz kelime var.Çok şirket var.Kaspersky ile ilgili bir kelimede ilk 3 teydim bir ara.İnsanları burdan yönlendirmekte istemem adsenseye devam etsinler.
Çıkarmam Çeyizimi diyorsun kısaca

Ben 4 sene evvel seomoz.org email atmıştım sitenizi, tooları, videoları Türkçe çevirip sizin hizmetinizi türk kullanıcılar ile buluşturayım diye.

Sonra Rand Fishkin'den cevap geldi bir kaç sene sonra local dillerde hizmet vermeyi düşünüyoruz teklifiniz için tşk ederim vs.. vs.. Sonra malum seozeo TR ortakları oldular. (zaten evet deselerdi tek başıma altından kalmazdım, biraz cühala cesaretiymiş benimki )

Bahsetmemdeki sebeb adsense veya affilate sistemleri dışında farklı pazarlarında olduğu. Seo yazılımları, Sosyal medya yazılımları, Backlink araçları, akıllı telefon uygulamaları vs.. vs...

Türkiye pazarına girmek isteyen ama doğru veya güvenilir kişileri bulamamış veya henüz ikna edilmemiş bir sürü kuruluş var. Alternatif düşünce olarak değerlendirebilirsiniz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:36:51 -->-> Daha önceki mesaj 03:22:25 --

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elimizde projede var ama maddi açıdan dolayı açılamıyoruz
http://www.seedrs.com/ veya türevlerini deneye bilirsin