Setindir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google'ı ne sanıyorsunuz merak ediyorum doğrusu.
Saniyede ortalama 1.000.000 sorgu yapılan bir sistemde hatalar olması son derece normaldir.
Google sizin gibi sadece arama motoru optimizasyonu ile uğraşmıyor, aynı zamanda black hat seo ile de uğraşıyor, ki bunlar google'ın uğraştığı binlerce sektörden yanlızca birkaçı.
Arı gibi tüm web'i tarayarak doğruya en yakın sonucu sunabiliyorken binde bir hata yapması son derece normaldir.
Bence google'da hata aramak yerine kendi yazdığınız sistemlerde ne gibi bir iyileştirme yapabilirsiniz onlar üzerine yoğunlaşın..
Neyim kimin avukatlığını yapıyorsunuz anlamıyorum google güncellemeleri ile saçmaladı bu bir gerçek isterse saniyede trilyon arama yapılsın ben bir ders yada ödevi aradığımda eskiden ilk çıkan sayfalarda aradığımı bulurdum şimdi en az 3-4 sayfadaki siteleri aramam gerekiyor ki çoğu zamanda eli boş döndüğüm oluyor sonuç olarak google görevini yapamıyor bu şekilde algoritmalarla uğraştıkça zararını er geç görecek türkiye aramalarında yandex ile arasında 1/10 fark var yani yandex trafiği 1 ise google 10 bu denge bozulmaya başlayacak ozaman googlenin de televizyonlarda reklam verdiğini görürseniz hiç şaşırmayın