Arkadaştan scripti aldım şuanlık gayet ideal bir script anlayışlı ve yardımsever bir arkadaş tekrar teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim
Ben teşekkür ederim, tekrar hayırlı olsun bol kazançlar dilerim.
Peki karşı restorana nasıl bir sistem kuruluyor, adamlar anı anına siparişi takip edebilecekler mi ? Ayrıcq böyle bir uygulamada, vergi vb gibi yasal gereklilik var mı ? Demodaki adres biraz yavaş, genel olarak sistemde açık, takılma ve zorlanma gibi sorunlar doğarsa ne yapılabilir.
Sistemde restoran paneli mevcut, sizin oluşturup vereceğiniz restoran bilgileriyle yine siteniz üzerinden giriş yapabilecekler ve otomatik olarak restoran paneli görünecek.
Demoda hız olarak şu an bir sorun göremedim ama hostla ilgili olabilir belki, şimdiye kadar hem inceleyen hem de alan müşterilerden bu konuda bir şikayet almadım.
Sistemde açık, takılma ve zorlanma gibi sorunlar olduğunda ise dediğim gibi asp bilgim olmadığı için yardımcı olamayacağım. Asp bilen biri ile görüşmeniz gerek. Bu script doğrultusunda bir projeniz varsa size işinizde 4 ay gibi bir süre kazandıracaktır.
Aklınıza takılan soru olursa sormaktan çekinmeyin lütfen.