merhabalar konu ile ilgili olarak yardımcı olmak isterim, ancak şöyle bir durum var
sizin facebook sorununuz nedir tam olarak bilmiyorum ama daha önce de şöyle bir durum yaşamıştık, sadece biz değil tüm herkes forumlarda bunu aratırsanız görürsünüz "facebook paylaş ufak resim görünmüyor..." şeklinde...
o zaman herkes kodları didik didik etti scriptimde sorun var dedi ben de bu scripti yatırıp inceledim bişeyler mi oldu acaba diye daha sonra öğrendikki facebook konu ile ilgili güncelleme yaptığından ufak resimler görüntülenmiyormuş.
sanırım sizin karşı karşıya geldiğiniz sorun da bununla ilgili olabilir kodlara müdahele edilmediyse...
bana özel mesaj ile ulaşıp sorunu tam olarak yazarsanız yardımcı olmaya çalışayım...
bir diğer konu da virüs uyarısı
bunu scripti satan arkadaş da ben de defalarca yazdım sitede kesinlikle virüs yoktur, ve domaine lisanslı değildir, scriptin bazı javascript kodlarını bazı alçak insanlar tarafından çalınmasını engellemek için "eval" ile şifreledim sadece nod32 bunu virüs olarak algılıyor. dikkat ederseniz bütün virüs var diyenlerin antivirüs app leri nod32 dir... bu aslında nod32 yapılandırma ayarlarından çözülebilir ama bu işten ben de sıkıldım...
en kısa zamanda konu ile ilgili bir patch çıkartacağım, bugüne kadar scripti satın almış tüm arkadaşlar bu sorundan tamamen kurtulacaklardır...
bu patch i de konuda paylaşması için Capoeira isimli arkadaştan rica edeceğim.
herkese saygı ve selamlarımla...
Pm gönderdim ilgi ve alakanıza teşekkürler.