ByEmre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google'nin Sıralamadığını biliyorum yani en azından bize vermiyor bilgiyi yoksa. Google siteye Gelen backlinklere illaki bir değer puan veriyordur.

Bakarak anlamak yerine direk zararlı backlinki anlayacağımızı sanmıyorum. tamam yabancı siteden gelmiş, diyerekten zararlı kabul edebilirsiniz. Ama Asıl istediğim belli kiriterlere göre ölçüp ona göre değer veren bir analiz istiyorum.

Majestik ve Ahrefs Backlink analizi hangi değerlere göre yapıyor biliyormusunuz ?

Sadece Alexa Değerine bakaraktan Analiz yapıp ona göre Değer veren bir analizin işime yaramacağını düşünüyorum.

Webmaster tools dan siteye gelen bağlantıları indirip. Direk analiz yaparak Zararlı Backlinkleri tespit edecek bildiğiniz bir yazılım var mı ?

Ahrefs ve majestik seo Faydalıdan Faydasıza göremi sıralıyor
Hocam sadece backlinklerinizi cikarmak icin o iki programi soyledim. Onlar backlink'in zararli olup olmamasi ile ilgili bir durum cikarmiyorlar.

Dediginiz soruya gelirsek: http://linkrisk.com/ bu site var fakat bugune kadar kullanmadigim icin bir yorum yapamayacagim.

Bana gore manuel olarak sitelere tek tek bakarsaniz daha olumlu bir sonuc elde edebilirsiniz.

Saygilarimla,