Merhabalar, 11 yıldır bu işin içerisindeyim ve şu ana kadar çok sayıda program yazdım.
Bot yazamayacağım sistem yok diyebilirim.
Uzun zamandır iş alımı yapmıyorum fakat sistemlerim otomasyonlarla yürüdüğü için boş kalıyorum.
Maksat hem elim boş kalmasın hem de insanlara yardımcı olalım bilgimizi, tecrübemizi kullanalım yardımcı olalım.
Her türlü yazılım ihtiyacınız için yazabilirsiniz.
Önceden Yazdığım Programlar(Fikir olması için)- Pinterest Shadowsuz Hesap Açıcı (Kendi Kullanımım İçin)
- Pinterest İstediğim Tüm Apilerden Özel Token Alma Yazılımı hangisi olduğu farketmez (Kendi Kullanımım İçin)
- Pinterest Api Tokenli/Tokensiz Günlük 1.000 Paylaşım Yapan Çok Detaylı Anlatmakla Özelliği Bitmeyecek Yazılım (Kendi Kullanımım İçin)
- Facebook Hesap Açma, Çerezleme(Günlük Dolaşıp Beğeni vs.), Reklam Girme Yazılımı (Kendi Kullanımım İçin)
- Pinterest için Cpanel/Vesta Üzerinden Otomatik Domain Ekleyip Zip Yedeği ve Sql Aktarıp Site Açma ve Wordpress Eklenti Ayarlarını, Pinterest Hesabı Bağlantısını Yapan Otomatik Yazılım (Kendi Kullanımım İçin)
- Blogger Oluşturucu(Kendi Kullanımım İçin)
- Telegram Farklı Gruptan Kendi Grubuna Kişi Ekleme Botu(Kendi Kullanımım İçin)
- Whatsapp Web konuşulan numaraları Dışa Aktarma Yazılımı
- Digital Signage reklamları için yazılım (Şehir merkezlerinde,mahallelerde büyük ekranlarda oynatılan reklamların online olarak yönetilebilen yazılımı )
- Facebook,Twitter,Instagram için programlar (en çok çalıştığım)
- Kurumsal ve normal web site kodlamaları
- Sahibinden.com numara toplama botu
- Sahibinden.com'dan ilan çekip siteye ekleme botu
- Blogger siteye içerik girme botları
- Wordpress içerik girme botları
- Youtube video yükleme,indirme botu
- Google gmail açma-youtube kanal açma botu
- Online sms gönderme sitesi
- Sadece sitenin veya youtube kanalının linkini girerek sitedeki tüm konuları veya youtube kanalındaki tüm videoları pingleme programı.
- Birçok farklı site için farklı sitelerden video indirip yükleme programları...
https://wa.me/905346540209
adrul1995@hotmail.com
r10 Referanslar:
Arkadaş gerçekten çok başarılı..
Kendisi ile sürekli program çalışması yapıyoruz..
Temiz iş yapıyor.
Güvenilir.
Arkadaş bildiğin süper proğramcıymış.

Ben basit birşey beklerken, detaylı bir masaüstü yazılım yapmış bana. Tavsiye ederim.
wanted adlı üyeden alıntı:
Programı yazdı çok ilgili ve bilgili bir arkadaş.
ABCD adlı üyeden alıntı:
Çok başarılı bir yazılımcı tebrikler.
SefaUyanik adlı üyeden alıntı:
Arkadaşa verdiğim işi çarçabuk halletti ve sağlam iş yaptı, teşekkürler Mevlüt bey. Başarıların devamını dilerim.
arkadaş işini hızlı ve güvenli bir şekilde yapıyor. bir adet bot yaptırılmıştır. söylediği zamandan daha erken botu teslim etti....