Takdir etmek gerek. Adam kazanmış herkesinde kazanmasını istemiş. Herkes yapmaz bunu. Teşekkürler kardeş..
Rica ederim hocam, herkes birşeyler kazanırsa fena olmaz öyle değil mi
Sonuç Adsense ban ve hüsran.
Neden böyle düşünüyorsunuz ? İllegal bir durum yokki ortada. Sonuçta adamlar Adwords olayını bunun için yaptılar öyle değil mi ?
anlatım için teşekkür ederiz ama şu 5. maddeyi detaylı olarak anlatırsanız çok daha iyi olur
Hocam 5. maddede IP adresimi Amerika olarak gösteriyorum. Ve çıkan reklamları tbm olayına göre açıklama kısmına yazıyorum.
örn : Turkcell bu işte en iyisidir gibi. (Turkcell reklamının tbmsi iyiyse)
Hem sayfa to %9 üzerinde hem de tbm uçmuş. Kasıtlı tıklama ile yapılabilen birşeydir.Bunu yapmak çok basit ama sonrasında adsense hesabınıza elvada diyebilirsiniz.
Kasıtlı yapılan birşey değil. Benimde haberim yoktu bu olaydan.
Sanırım hotspot ile ip değiştirerek kendi videolarını abd ve diğer ülkeler üzerinden izleyerek iyi kazanç sağlayan reklamları tespit edip o reklamı tetikleyecek anahtar kelimeleri video metaya ekliyor.
Evet hocam sistem bu şekilde.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:28:20 -->-> Daha önceki mesaj 11:27:42 --
Youtube hesabımda bunu uyguladım, bunun dışında kendi özel video sitemde uygulasam sonuç alır mıyım?
Deneyebilirsiniz hocam, denemekten zarar gelmez