Kirkbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstadım gecmiş konularda gördüm seni Koyu bir Akplisin sanırım sen bu tarz konularda hemen görüyorum seni..Sonra siyaset neden sokuyorsunuz diyorlar ee ben Şimdi bu yoruma nasıl Yazmayım?.Sen her bu Şekilde Konuda Akpye sanki birşey denilmiş gibi Laf ediyorsun..Herkes senle aynı Fikirde olmak zorunda değil ben bir Türk İnsanı Olarak Akp bu saatten sonra ağzınla Kuş tutsa benim gözüme giremez daha Türk Milleti diyemeyen bir Hükümetin neyinin savunmasını yapıyorsun onuda ÇÖZEMEDİM..
Kirkbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öyle bir kutuplaşma içinde olmuşuzki gerçekten bunun farkına vardım..Sanki Akpliler haric diğer insanlar Müslüman değil İslamı istemiyor izlenimi verip İNSANLARIN Beynini doldurmuşlar..Ne CHPLİSİ NE MHPLİSİ NE Diğer partiler kimsenin dinle bir sorunu olamaz bu ülkede..Herkes dinine bağlıdır.Şimdi benim anne babam namaz kılan insanlar ama ben Akpli değilim onlarda değil Şimdi Biz İslam Düşmanı ve Müslüman Olmuyormuyuz? Hangi Ülkeye giderseniz gidin Dininizin gereğini yapmak isterseniz yaparsınız ister namaz kılarsınız ister oruc tutarsınız kimse karışamaz..Fakat devletin bütünlüğü giderse Vatanınız karışırsa Yaşamak zorlaşır çok insanlarda kaybederiz bu uğurda.

Şimdi Öyle bir durum oluşmuşki bir haber sitesi var yorumlara bakıyorum X Partisini tutan X Partisi ona laf etmiş diye gidiyor PKKYI Destekler olmuş..Yani içimizde Kutuplaşmalar başlaması çok Kötü..Hangi Partili Olursa Olsun Oyunlara gelmeyin..Gerçeklere Bakmayı bilin..EN ÖNEMLİSİ TAKIM TUTAR GİBİ SİYASİ PARTİ FANATİKLİĞİ YAPMAYIN..

Konu Hakkındada diyeceğim Şudur Camiler her zaman heryerde olsun Kimsenin tepki vereceğini sanmam ama Şu Avmler artık olmasın Mümkünse heryere Avm yaparak Biryere varılmaz..
Fanatik akp li değilim(3 oyumdan 1 ini verdim) ama anlaşılan siz fanatik akp düşmanısınız...korkmayın en az sizin kadar vatanseveriz...sizler gibilerin vatanseverliğine kalsaydı bu ülke çoktan çökmüştü...ben dinden bashetmedim ama chp din düşmanı değil diyerek bile ülke olaylarından zerre kadar haberinizin olmadığını gösteriyor...chp din düşmanı değilmiş Kur'anı yasaklayan, camileri ahıra çeviren, ayasofyayı kapatan, ezanı türkçeleştiren, camiye klise gibi sıra koymaya kalkan, şapka takmayanı asan, batılı olacağız diye kılık kıyafetini değiştiren, hatta köylüyü ankara merkeze kılık kıyafetinden dolayı almayan vs... daha çok şey sayarım sana chp nin hem din hem de halk düşmanı olduğunu gösteren...

NOT: yazdıklarımın konuyla alakası yok. sadece arkadaşa cevaptır....