okudum konuyu...haberide...hiçbir kaynak yok sadece mişli haber...o mesajı neden yazdım. sadece hükümetin yaptıklarını görüp diğerlerinin yaptıklarını görmeyenlere belki çelişkilerinden 2 örnek verirsem anlar diye düşündüm de sanmıyorum anlayacaklarını...
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:13:32 -->-> Daha önceki mesaj 00:09:29 --
avm(yapıldığı falan yok ya neyse) değilde villa ya da üniversite(!) yapınca sorun olmuyor...chp li belediyeler her yeri yakıp yıkarken bir Allah'ın kulunun aklına ağaç gelmiyor ama akp li belediyeler bir şey yapınca yol kenarındaki bir(1) ağaç için bazıları ayaklanıyor...
zekariyaköy ortasında binlerce ağaçı kesip yaklaşık 220 dönüm Eczacıbaşı peşkeş çekende sevgili chp belediyesini kınıyorum
eğer görmek isteyenler olursa adresimi verebilirim evime gelip evimin karşını nasıl peşkeş çektiklerini görebilirsiniz.
inşşallah yeni belediye seçiminde Şükrü Genç, denen peşkeş yalakasını kovcaz.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:57:55 -->-> Daha önceki mesaj 02:55:29 --
kurumuş derken çam ağaçlarının neresi kuru allah aşkına AVM harici Cami yapsınlar illaki lazım ODTU ye ama AVM çok gereksiz zaten ODTUnun karşısında kentpark ve cepa var ilerisinde armada gerisinde gordion ve mesa daha saymakla bitmez...
durmak yok rant sağlamaya devam...
internet bir çok yere baktım böyle birşey kimse doğrulamıyor
rant kralı 220 dönümü eczacıbaşı peşkeş çeken sariyer belediye başkanı Şükrü Genç, dir