fiyat aldiktan sonra diba bahadiroglu diye bir bayan ile skype uzerinden gorustum. ondan sonra satistaki arkadasin ilgilenecegini soyledi ve "r10ticaret_1" kullanici adinda biri ekledi. Biraz konustum sadece ziraat bank'a ödeme alıyorlarmış tek ödeme seçenegi buymuş. *********** veya farklı bişey demiyorum ama ayaküstü bu işi yapıyorlarmış gibi geldi bana. ben pek güvenemedim. Açıkcası hiç güvenemedim. bilet satın alan olacak mı merak ediyorum.. takipteyim
--------------------------
bilet tükenmiş mesajını gördükten sonra düzenlemek istedim. 10 saniye önce 5 adet oldugunu söylediler

ne cabuk?
Bende Diba Bahadiroğlu diye bir bayan ile skype üzerinde görüştüm.Ödeme methodu olarak sadece Ziraat Bankası Havale olduğunu sonra ben şu olurmu felan deyince... İşbankası cepe havale olur dedi.Sonra kredi kartı olurmu 1 dk dedi.Patron size kredi kartına pek olumlu bakmadı gibi bi ibare kullanıyor..
Sonra rahatsız olduğunu belirtiyor konu hk. sonra birden bire tüm biletler tükeniyor.
Firma ismini 3-4 kere istedim skype dan cevap vermedi.Konuya yazınca direk söyledi ama bahsettiği isme ait bir Turizm acentası yok Adana da.
Bahsettiği isim : Koçak Turizm dedi.
Pek güven arz etmiyor.
Skype listesinden kaldırıp olayın sıcaklığı ile konuya yazayım da bilgilensin cemaat dedim
Bayram bayram çarpılmayın dikkat edin