okudum konuyu...haberide...hiçbir kaynak yok sadece mişli haber...o mesajı neden yazdım. sadece hükümetin yaptıklarını görüp diğerlerinin yaptıklarını görmeyenlere belki çelişkilerinden 2 örnek verirsem anlar diye düşündüm de sanmıyorum anlayacaklarını...
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:13:32 -->-> Daha önceki mesaj 00:09:29 --
avm(yapıldığı falan yok ya neyse) değilde villa ya da üniversite(!) yapınca sorun olmuyor...chp li belediyeler her yeri yakıp yıkarken bir Allah'ın kulunun aklına ağaç gelmiyor ama akp li belediyeler bir şey yapınca yol kenarındaki bir(1) ağaç için bazıları ayaklanıyor...
Üstadım gecmiş konularda gördüm seni Koyu bir Akplisin sanırım sen bu tarz konularda hemen görüyorum seni..Sonra siyaset neden sokuyorsunuz diyorlar ee ben Şimdi bu yoruma nasıl Yazmayım?.Sen her bu Şekilde Konuda Akpye sanki birşey denilmiş gibi Laf ediyorsun..Herkes senle aynı Fikirde olmak zorunda değil ben bir Türk İnsanı Olarak Akp bu saatten sonra ağzınla Kuş tutsa benim gözüme giremez daha Türk Milleti diyemeyen bir Hükümetin neyinin savunmasını yapıyorsun onuda ÇÖZEMEDİM..