Softurk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendini google yerine koy ve düşünmeye başla.
İşte oldu bitti .
Adam bir açık yakalamış.Ordan devam ediyor.Google'da şaşırmıştır bu adam nasıl yapıyor diye.Çünkü öyle birşeyki adamın 1 aylık sitesi ilk sayfada.Adamın ilk sayfadaki site sayısı 3 .Varmı daha ötesi.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimse bilmiyor zaten öğrenememen normal
Bir yolu var ama nasıl.Yapan yapıyor
yaslam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
seo öyle kesin bir kavrami yoktur hocam yani markete git 3 tane ekmek al degildir.

Bunu yasadikca deneyim ettikce görecek onun üzerine gideceksin.

Seodan önce ingilizce ogrenmelisin cunku cok yardimci olacaktir.

birde dedigim gibi sadece google bildirdiklerini yaparsan hic bir ise yaramaz fazlasini sen bulacaksin bir oyun gibi dusun deneyerek bolumleri acacaksin böyle yani.

Yani kisacasi en önemli etken sen seo icin calisma seo sana calissin. bunun icinde ziyaretci odakli site yapin google odakli degil yani sen ziyaretciye birsey vermiyorsan googleda sana vermez. Sen ziyaretciye verirsen ziyaretci sitene gelirse googleda hemen yani basinda biter bir abi lütfen sitene ziyaretci gönderyim siteni googlda yayinlayim diye diz coker yalvarir.

dedigim gibi ziyaretci odakli yapin ziyaretci varsa para var para varsa herkes yaninda.
Hocam ben zaten para için yapmıyorum .Zaten kazanamıyorum.Amacım insanlara faydalı olabilmek.Olay paradan çıktı yani .Nasıl tepede bu site sürekli düşünüyorum ama bulamıyorum.