Corydoras adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çorlulu Ali Paşa Medresesi candır.Osmanlı zamanındaki ateş oğlanları kültürü devam ettiriliyor denilebilir.Mekanın müdavimlerinin kendilerine ait nargileleri var.Bu nargileler yandıktan sonra ateş her geldiğinde getirenin cebine 1-2 bozukluk atılır adettendir.
Elma çayı,normal çayı efsane hele birde muhabbet varsa saatin nasıl geçtiğini anlamazsınız.
Manisalı birisi olarak İstanbul'a her gittiğimde akşamları beni orada görebilirsiniz
Saygılarımla.
ismailbal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çorlulu bir başkadır. Her şey nargile kültürüne göre yapılır ve hiç bir zaman memnun olmadan kalkmazsın. 2. gitmeden sonra işi bildiğin anlaşılınca yanına köz dolu köz tavasını bırakırlar ki sen rahat rahat nargileni iç... Zaten orası turistik olduğu için turistler 15 dakika tadına bakıp kalkarlar. Güzel muhabbetler döner karşıdaki nargile müdavimi sana laf atıp muhabbet başlatabilir. Zaten masalar yanyana oturaklar tek sıra olduğundan genelde yanına bir başkasının oturması mümkündür.

Bende @ilyasbat gibi her yerde nargile tadına bakmayı seven biriydim. En çok zevk aldığım yer burasıydı. Şimdi Pipo ile devam ediyorum ve nargilenin pabucunu çoktan dama attı..
Nargileciler, bi ara bi zirve yapsak mı ne dersiniz?