bu konuda 20 milyon gösterim olması gerekir yazıyor bahsi geçen sitenin aylık gösterimi 5-10 milyon arasındadır
https://metrica.yandex.com.tr/tops/s...3649&group=day
sitenin sağında ve solunda sabitlenmiş reklamlar kural dışı ayrıca bu site önüne gelen siteden footer yada witget link kasmış
sonuç olarak hem reklam hem de google arama kurallarını alt üst etmiş durumda günlük ortalama 100 bin ziyaretçisi var ve ben iki tane link satın aldığım için sitem manuel incelemeye girdi bir başka sitemde de 4-5 sitede tanıtım yazısından dolayı anahtar kelimeden bomb cezası yedim ayrıca bu site aldığı bir çok linklerinde haberler kelimesine kasmış ve ne bomb cezası ne filtre ne de yeni güncellemelerden etkilenmiş nasıl oluyor googleyi anlamak mümkün değil
seninki Adsenseden Seo ya geçti konu uzar da uzar ancak şunu göz önunde bulundur benimde 70 80 sitem var ceza yiyip de hiti yukselen var araların da buda aldıkları hitle alakalı yani sen belli başlı kelimelerden hit alıyorsundur, o ise seninde tahmin edebilicegin gibi kendinde açıklamışsın zaten 100 k hit alıyor yani Sandbox dışında hiç bir ceza koymaz oyle bir siteye. ayrıca Premiumdur Adsense emin ol yoksa okadar hit alıp da Adsenseyi illegal kullanamaz Premium kullanıcıların farklı kullanım koşulları vardır. Normallere göre daha Free.