Geçen yıl ygs ve mf puanların nedir ? Daha doğrusu sıralamalar ona göre yardımcı olmak isterim ..
Benim öğrenci hayatım biraz alengirli geçti hocam.

Meslek Lisesinden mezun oldum, YGS'ye girmek için o zamanlar sınava hazırlanıyordum, dershaneye yazıldım daha sonra dershaneye 5-6 ay gittikten sonra sınava 2 ay kalası dershaneyi kendime has bir sebepten dolayı bıraktım. Kalitesiz olunca dershane bir de. Fakat deneme sınavlarımın güzel olduğunu söyleyemem. 200-250 arası alıyordum fakat o zamanla şu zaman bir değil kesinlikle. O zaman isteksizdim biraz, hiç sallamıyordum neredeyse, matematiğe ilgim bile yoktu. Şu anda 20-25 sorudan 2 yanlış sıfır boş ile İLK KONUMU bitirdim. Bu iyi bir başlangıç ve moral oldu bana.
Direk geçiş yaptım ben sınavların hiç birine girmeden. Ama KPSS ile YGS'yi ne kadar karşılaştırırız bilmem; KPSS'de 2012-2013 puanım 87 idi. Yani boş olduğumu düşünmüyorum şahsen. Altyapım 2 sene önce gittiğim dershaneden dolayı var. Liselerin durumu belli zaten...
Durum bu yani. Fazla bir altyapım, çok çok büyük bir beklentim yok fakat istediğim bölüm de abartılacak derecede bir şey değil diye düşünüyorum.
Cumhuriyet Üniversitesi Bilgisayar Mühendisligi MF-4 57 270,38152 315,53763