Oyun Fiyatı : 1
İlk kez çalışacağım kişilere ilk ay oyun başı 0.75 Kuruş!!
Oyun ismi özgün girilir.
Açıklamalar minimum 75 kelime olarak girilir.
Oyun ftp veya panel'e upload edilir.
Oyun içinden özgün resim alınır.
Hit getirecek 6 etiket girilir.
% 100 Memnuniyet.
oyun başı sadece 1tl
eklenen oyunlar en güncel oyunlardır.
eklenen açıklamalar özgündür.
mail adresim : pm isteyiniz.
R10 üzerinde ki en kaliteli referanslar kesinlikle bendedir. Giriş yaptığım iki üç sitenin ortalama hiti tekil 100k'dır ve toplamda 15 dir. Referansları kontrol etmenizi öneririm.
Burak ile uzun zamandır calışıyoruz düzenli tertipli kaliteli hizmet saglıyor etrafımdaki herkese tavsiye ettim calışan arkadaslarımda oldukça memmunlar tesekkurler
Burak bey ile bir süredir çalışıyoruz. Eklenen oyun gerçekten çok başarılı. Resimler özel resimden alınıyor açıklamalar özen ile giriliyor. Site kısa sürede hiç bir işlem yapm adan belli kelimelerde ilk sayfaya geldi. Uzun süre çalışılacak bir iş ortağı. Daha bir çok projede çalışmayı umuyorum. Çalışacak arkadaşların memnun kalacağına eminim.
İyi çalışmalar.
Burak'la uzun süredir çalışıyoruz, hem bireysel hemde kurumsal sitelerimiz için. Kendisi işinde çok disiplinli ve ilgilidir şiddetle tavsiye ederim.
Arkadaşla 4.5 aydır çalışıyoruz hiç oyun eksik etmedi kaliteli resimler açıklamalarda özgün ekliyor. güvenerek çalışabilirsiniz.
Moderatör Referansı
Hizmet aldık kendisinden devam ediyoruz, işinin ehli bir arkadaş.
arkadaşla uzun süreden beri çalışıyorum.Tavsiye ederim.
Burak 2-3 aylık oyun ihtiyacımı karşıladı, tavsiye ederim.
Editörlük Siparişi Geçildi Günlük Düzenli Ve Özverili Girişler Yapıldı Teşekkürler.
Editörlük hizmeti aldım. İlgili arkadaş tavsiye ederim.
Arkadaş güvenilirdir,çalışabilirsiniz pişman olmazsınız.
gerçekten iyi bir editör.
arkadaşla uzun süredir çalışıyoruz. 4 siteme de oyun giriyor işinin ehli bir arkadaş.
Eli biraz yavaştır sebebi işini dört dörtlük yapmasıdır diyebiliriz. Siteme 170 oyun girdi ufak tefek hatalar olsada sağolsun onlarıda kısa zamanda halletti. Yani anlıcağınız çalışılabilir bir kişi
sürekli çalıştığım ve kaliteli 1. sınıf hizmet aldığım bir arkadaş. herkese tavsiye ederim.
Bir süredir flash oyun sitesinde editörlük yapıyor arkadaş aksatmadan işini yapıyor. Tavsiye ederim.
İki arkadaşın R10 hesapları engellendiği için yazamıyorum.