Merhabalar,
Üniversiteye gideceğim bundan dolayı protein tozunu kullanmaya devam edemicem. Boş boş duracağına satmaya karar verdim. Almak isteyen olursa yardımcı olurum.
Protein tozlarıyla ilgili bilgisi olanlar bilir, en iyi ve en kaliteli protein tozlarındandır.
Optimum Nutrition ON GOLD STANDART WHEY DOUBLE RİCH CHOC. 5lbs
GNC LIVE WELL mağazasından 180 TL ye aldım
İçinde
1.500 gr kaldı. Toz sapa sağlam ve ayrıca çok etkili kullananlar bilir.
ve ayrıca
Hardline Nutrition Glutamine kapsül var
32 TL ye almıştım
100 kapsüllüktü, programlarıma göre 30-35 tane kalması lazım. Hijyen açısından saymadım kapsülleri
İkisini birden almak isteyenlere fiyat 90 TL
Protein tozu 85 TL
Glutamine 8 TL
Ürün hakkında yorum
Alıntı
Kilo aldırmayla alakası yok sporculara gıda takvıyesıdır. Eger gunluk yeteri kadar proteın tuketemıyorsanız bu şekilde tamamlayabılırsınız. Kas gelişimi için gerekli olan proteını saglıyor yanı uzun lafın kısası

Hayırlı satıslar.
Ürün güzel bir ürün ama şunuda söyleyin isterseniz. Muhtemelen bu spora yeni başlayan yada amatör olarak yapan arkadaşlar bir hevesle alıcak kalan kısmını kullanacak ve vücutlarında mucizevi birşey olmasını bekleyecekler. Bu ürünün devamını kullanmak gerektiğini bilsinler lütfen bunu almadan önce bu tarz besin destekleri birkaç kullanımda etki yapmayabilir mutlaka devamlı spor yapanların almalarını öneririm. Tadımlık birşey değildir çünkü bu. İyi satışlar.