1 pizzanın ortalama fiyatı 20 lira zaten. pizzacı günlük o kadar bile almıyordur. parasının kimseden kesildiği falan yok. ha fırça yer orası ayrı bi muhabbet. ödersiniz ödemezsiniz ona birşey diyemem ama başka bi ton pizzacı varken sizde varın dominostan almayın böylelikle kimse de zan altında kalmaz.
1. si o muhabbet kalkmadı,
2. si yetişmeyen sipariş elemandan kesilmiyor.
Ama, bu tarz fast food restaurantları franchising sistemiyle çalıştığı için genelde dükkan sahipleri vermek istemiyor ve çamura yatıyorlar. Domino's'un kendi açtığı dükkana denk gelirseniz sıkıntısız alırsınız ama franchising dükkanına denk gelirseniz ıvır zıvır çıkarabilirler.
Bir arkadaşta sormuş iyi mi Domino's diye, kesinlikle Türkiye'de ki en iyi pizzacı bence. Hele o bol peynir kenarlı parmesan soslu bol malzemos pizza... Ahhh ahhh nasıl karnım acıktı.
Bilip bilmeden yazmayın arkadaşlar. Kimsenin ücretinden kesilmiyordu. Çünkü bundan elemanın kazandığı birşey yok. Yaptıkları reklam onların reklamı, kazandıkları para onların. Eleman erken götürdüğünde nasıl komisyon almıyorsa, geç götürdüğünde de ücreti kesilmiyordu
Ben kalktı diye biliyordum kalkmamış. Birinin verdiği cevabı c/p yapıp hava atmayı ne çok seviyorsunuz ya.
Alıntı yapmayın bildirim almak istemiyorum bu konudan.