CAPOEIRA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arakdaşım sen iyimisin?? scriptin açık kaynak kodlu olduğu konu üzerinde de yazıyor iyi inceleyin lütfen. ve scripti satarken herhangi bir ekleme değiştirme düzenleme sözü vermiyorum çünkü yazılımcısı ben değilim diye üstüne basa basa satıyorum. bildiğim bişşey olsa zaten yaparım neden sizi uğraştırayımki.?

facebook sorununuz ben bir ara sitenize girdiğimde düzgündü. tekrar bakıcam. bana site bilgilerini gönderin lütfen tekrar birkez daha dosyalarınızı atıcam.

ancak unutmayın. script açık kaynak kodludur.. php konusunda bilgili birileriyle görüşüp istediğiniz düzenlemeyi yaptırabilirsiniz.
Anlatamıyorum sanırım ben en son attığınızdan beri hiçbir şekilde oynama yapmadım düzenleme yapmadım facebook çalışmıyordu hala daha çalışmıyor bilmeyen veya bilgisiz birisi olsam scripti neden alayım ? site öylece duruyor hiç oynama yapılmamıştır şimdi dosyaları atacağım yada atacaksınız benim tekrar al baştan yeniden düzenlemem gerekecek ben her seferinde bunumu yapayım sorun nerden düzeltiliyorsa yada nasıl düzeltilecekse burdada paylaşılsın ki diğer mağdur olan arkadaşlarda faydalansın bence. Ben php konusunda bilgili birileriyle görüşüp istediğim düzenlemeyi yaptıracaksam hazır script niye alıyorum sıfırdan yazdırırım kendime özel birşey olur.