Facebook sorunum kesinlikle düzeltilmedi hatırlatırım en son bana düzeltilecek yapımcıyı bekliyorum diye söylemiştiniz bana ! . Ayrıca bir scripti satıyorsanız sonuna kadar arkasında olmalısınız kusura bakma kardeşim üslubumu bozacağım ama ben ücretli bir şekilde aldığım scripti yalvara yakara sorunlarını düzelttirmek için uğraşmayacağım. Report et bende ederim farketmez ama ben sorunları kendim halledeceksem neden açık kaynak kodlu almadım ki scripti tek bir domaine lisanslı aldım ayrıca yedeği duruyor ve sizin attığınızdan sonra asla oynama yapmadım scriptte ! Ticareti yapıyorsanuz üslubuyla, adabıyla, ahlakıyla yapın lütfen ayıptır yahu vallahi billahi ayıptır.
arakdaşım sen iyimisin?? scriptin açık kaynak kodlu olduğu konu üzerinde de yazıyor iyi inceleyin lütfen. ve scripti satarken herhangi bir ekleme değiştirme düzenleme sözü vermiyorum çünkü yazılımcısı ben değilim diye üstüne basa basa satıyorum. bildiğim bişşey olsa zaten yaparım neden sizi uğraştırayımki.?
facebook sorununuz ben bir ara sitenize girdiğimde düzgündü. tekrar bakıcam. bana site bilgilerini gönderin lütfen tekrar birkez daha dosyalarınızı atıcam.
ancak unutmayın. script açık kaynak kodludur.. php konusunda bilgili birileriyle görüşüp istediğiniz düzenlemeyi yaptırabilirsiniz.