CAPOEIRA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
facebook sorununuz enson sitenize girdiğimde çözülmüştü. tekrar kodlarla oynama yaptysanız bu benim sorunum değilki ama orjinal kodları sitenize tekrar atabilirim.

virus uyarısına gelince konun en başındada bunun sebebi belirtildi...!

bununla ilgili bu konuıya defalarca yazdınız artık bu virus uyarısını kaldırma talebilizden bıktım. sorunu kaldırmakmı istiyorsunuz php kod kategorisine konu açmalısınız.... bu konu üzerinden yırtınmalarınız tamamen BOŞ..

report edebilirsiniz hatta şlikayet konusuda açabilirsiniz. ancak biz kimseyi kandırmadık..! ve 100 den fazLa satışım bulunmakta sizin gibi sıkıntı çıkartan 1 veya 2 kişi.. BU BENİ İLGİLENDİRMİYOR. sebebi ise defalarca scriptin yazılımcısının ben olmadığımı yazdım ve satış konusundada yazılımcının farklı biri olduğunu belirttik bunları bilerek ve isteyerek aldınız.!!! lütfen daha fazla yazmayın aksi takdirde ben report etmek zorunda kalıcam.
Facebook sorunum kesinlikle düzeltilmedi hatırlatırım en son bana düzeltilecek yapımcıyı bekliyorum diye söylemiştiniz bana ! . Ayrıca bir scripti satıyorsanız sonuna kadar arkasında olmalısınız kusura bakma kardeşim üslubumu bozacağım ama ben ücretli bir şekilde aldığım scripti yalvara yakara sorunlarını düzelttirmek için uğraşmayacağım. Report et bende ederim farketmez ama ben sorunları kendim halledeceksem neden açık kaynak kodlu almadım ki scripti tek bir domaine lisanslı aldım ayrıca yedeği duruyor ve sizin attığınızdan sonra asla oynama yapmadım scriptte ! Ticareti yapıyorsanuz üslubuyla, adabıyla, ahlakıyla yapın lütfen ayıptır yahu vallahi billahi ayıptır.