apocanhi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba konuyu baltalamak haddime değil ama bir ay önce aldım scripti lakin hem antivirüslerde sıkıntı veriyor hemde facebook'ta paylaşamıyorum sitemi eğer bilen birisi varsa nasıl çözebileceğimize dair bilgisi olan varsa söylerse sevinirim. Arkadaşla konuştum ama üç haftadır beklemedeyim sorun hala çözülmedi R10 adminlerine sesleniyorum yoksa konuyu rapor etmek zorunda kalacağım yada şöyle söyleyim sorunlarım çözülmediği taktirde ödediğim ücreti geri istemek durumunda kalacağım ve böyle bir hakkımda vardır sanırım !
facebook sorununuz enson sitenize girdiğimde çözülmüştü. tekrar kodlarla oynama yaptysanız bu benim sorunum değilki ama orjinal kodları sitenize tekrar atabilirim.

virus uyarısına gelince konun en başındada bunun sebebi belirtildi...!

bununla ilgili bu konuıya defalarca yazdınız artık bu virus uyarısını kaldırma talebilizden bıktım. sorunu kaldırmakmı istiyorsunuz php kod kategorisine konu açmalısınız.... bu konu üzerinden yırtınmalarınız tamamen BOŞ..

report edebilirsiniz hatta şlikayet konusuda açabilirsiniz. ancak biz kimseyi kandırmadık..! ve 100 den fazLa satışım bulunmakta sizin gibi sıkıntı çıkartan 1 veya 2 kişi.. BU BENİ İLGİLENDİRMİYOR. sebebi ise defalarca scriptin yazılımcısının ben olmadığımı yazdım ve satış konusundada yazılımcının farklı biri olduğunu belirttik bunları bilerek ve isteyerek aldınız.!!! lütfen daha fazla yazmayın aksi takdirde ben report etmek zorunda kalıcam.