Bencede artık baş agrısı oldu cevapların
Tamam hocam ya,serdar arkadaşımız da sen de,senin gibi düşünen herkes de şampiyon,haklısınız.
Konu uzamasın,kim kime muhtaç,kim kime yüz verse rüzgar gibi dönülecek herkes çok iyi biliyor.
Keşke siz burada google'ı şamar oğlanına çevirmek yerine
Alıntı
Google'ın şu yanı kötü arkadaşlar hadi birlikte bir şeyler yapalım,yeni bir google yapalım.Dünya çapında olmasak da ülke çapında döktürürüz.R10'da da iyi arkadaşlar var,maddi destek de alırız.
deseniz ben vallahi destek vereceğim r10'dan da en az bir 10 bin üye çıkar destek veren.
ama nerede,sadece konuşmak.(Sadece size söylenmiş bir laf olarak alınmayın arkadaşlar,bizim toplumuz böyle yapacak bir şey yok.)
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:44:39 -->-> Daha önceki mesaj 23:43:27 --
Ben anlamıyorum

Beceremiyince suçlu google mi ?
Benim 3 yıldır sitelerim 1 sayfada hepsi ben nasıl beceriyorum da sen veya siz beceremiyorsunuz.
(Kendimi övmüyorum) Çatacak birini arıyorsunuz gidip backlink paketleri alıyorsunuz sonra neden düştüm neden düştüm google oynuyor bizle google sunu yapıyor google bunu yapıyor
Burda onlarca seo dan anlayan adam var onlara niye birşey olmuyor ?
3 tane adam toplanmış seo da oynuyorlar benle diyor.
Google işi gücü kalmadı senle oynayacak

)
Hocam şimdi sana da baş ağrısı derler -rep de yersin.Bu devirde doğru konuşmak suç