Hocam seninle gereksiz muhabbete girmeyeceğim. Ciddi bir şekilde beğenmiyorsan kullanma, eleştireceksen arama motorun olmalı falan, bu nedir yahu. Daha doğrusu bu neyin kafası? Birinin oyunculuğunu beğenmemek için oyuncu mu olmam lazım? TTnet zaman zaman herkesi mağdur eder, eleştirmek için böyle şirketlerim falan mı olmalı?
Edit: Birde o kadar odaklamışsın ki kendini savunma psikolojisine, benim mesajlarımı anlamamışsın bile. Zira bir tanesinde bile benim sitem düştü vs. demedim, kullanıcı olarak memnun değilim dedim
Not: Sana son cevabımdır arkadaşım, bu kafadaki biriyle tartışmanın kimseye faydası yok, rahatsız verdiklerimiz affetsin. İyi forumlar.
Son bir şey diyeceğim TTNET'i beğenmiyorsan kullanmassın,oyuncuyu beğenmiyorsan izlemessin ama eğer webmastersan google'a mecbursun
Ek olarak kendimi savunmama falan gerek yok,sizin gibilerin laklaklarıyla bir şeyler olsa şu an google dünyanın en iyi sitesi olamazdı.
Ne demişler ''Herkesi memnun edemezsin.Herkesi mutlu edemezsin.Herkese kendini sevdiremezsin.Yaptıkların, yapmak istediklerin, yapamadıkların.Unutma; hayallerin var.Bunların hepsi seni ilgilendiren şeyler.İnsanlar konuşurlar.
İnsanlar "hep" konuşurlar.Ne zaman sustular ki?''
Neyse sizin anlamaya niyetiniz yok konuyu uzatmayalım.