AndroidMarket adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1-)Bir şeyi eleştirmeniz için o konuda iddaalı olmanız gerekir.Sizin google gibi bir arama motorunuz var mı? Tabiki de hayır.

2-)Google istediği şeyi değiştirir,google'da şu üç şey geçer;
Google'ın kazancı
Google'ın keyfi
Google'ın isteği

burada google'ı beğenmiyorsanız,girin google webmaster paneline silin google'dan siteyi YANDEX,BİNG,YAHOO size yeter.Şimdi bana gelip işimi senden öğreneceğim demeyin çünkü google'a lak lak yapıyorsanız,çözümü de yoksa en iyisi bu diyardan çekip gitmektir.

3-)Google'ın sana yada buradaki 3-5 bin hitli sitelere düşmanlığı mı olacak? Google'ın gözünde 3 bin senin gözünde,benim gözümde index of/ yazan bir domain gibi.

Her koyun kendi bacağından asılır,ben de düşüş yaşadığım zamanlar fazla backlink kasmıştım.

Önce kendinize bakın sonra dünyanın en büyük sitesini eleştirirsiniz.
Hocam seninle gereksiz muhabbete girmeyeceğim. Ciddi bir şekilde beğenmiyorsan kullanma, eleştireceksen arama motorun olmalı falan, bu nedir yahu. Daha doğrusu bu neyin kafası? Birinin oyunculuğunu beğenmemek için oyuncu mu olmam lazım? TTnet zaman zaman herkesi mağdur eder, eleştirmek için böyle şirketlerim falan mı olmalı?

Edit: Birde o kadar odaklamışsın ki kendini savunma psikolojisine, benim mesajlarımı anlamamışsın bile. Zira bir tanesinde bile benim sitem düştü vs. demedim, kullanıcı olarak memnun değilim dedim

Not: Sana son cevabımdır arkadaşım, bu kafadaki biriyle tartışmanın kimseye faydası yok, rahatsız verdiklerimiz affetsin. İyi forumlar.