Hunper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar aşağıda link vereceğim sitem 1.4 yıldır açık. İlk yıl aşırı ilgilendim diyemem ancak şu 2-3 aydır bayağı ilgileniyorum.

Sorun şu ki hitim hala 200-250 arasında. Google film izle kelimelerinde ilk 500de bile yokum.

Her zaman farklı olmak istediğim için siteyi wordpress değil de kullanıcıya yönelik olarak vbulletinden büyük uğraşlar sonucu editledim. Siteye girerseniz zaten göreceksiniz sitenin nasıl bir film sitesi olduğunu.

Şu son 1 aydır seo ile ilgili bir kaç şey yapmaya karar verdim. Vbulletin olduğu için etkili olur mu olmaz mı bilmiyorum.
14 tane kaliteli paravan blog oluşturdum şuan 1 hafta boyunca o bloglara özgün yazı giriyorum henüz link vermeye başlamadım.
Paylaştığım her filmin konusundaki makaleler özgün bir şekilde giriliyor. Kendi cümlelerimizle yazıyoruz.
Her filmi facebook,twitter,flickr ve google hesaplarımdan ayrı ayrı özgün açıklamalar ile paylaşıyorum. Ayrıca youtube kısa videolar ekleyip filmin linkini açıklama kısmına giriyorum.
Paravan bloglarada yakında link vermeye başlayacağım.

Sizce bu şekilde devam ettiğim sürece bir artış olur mu sitede ? Yoksa uğraşa değmez bir sitemi. Veya bu yaptıklarımın ötesinde backlink paketi satın alsam etkili olur mu dün deneme amaçlı 20 liralık küçük bir paket aldım henüz bir dğeişim görmedim sıralamamda. Hala bekliyorum.

Kısacası Sizin öneriniz nedir devam etmelimiyim etmemelimiyim ? Veya fark yaratmayı denemekten vaz geçip wordpress ile sıfırdan farklı sektörler mi denemeliyim.

url boşlukları siliniz: w ww.film maskop.com
hocam bu sitenin pr si neden yok çalışma yapmadınız mı