1. R10'da yaşamamak işin esprisiydi, ayrıca tabii ki size soracak değilim, bunu demeden de geçmeyim şimdi ayıp olur.
2. Söylediğim şeyi eleştirip aynı zamanda kendi cümlelerine haklı olduğumu gösteriyorsun: Güzel kardeşim kaliteli bir siten varmış, yukarılara da çıkmışsın ne güzel gözümüz yok. Ama anlatmak istediğim binlerce kaliteli site durduk yere gümlerken, binlercesi beleşten onların yerine geldi.
Yani ''Senin sitenin hakettiği yeri alması, Google'ın yaptığı bu değişimlerin çoğunlukla saçmalık olduğu gerçeğini değiştirmez.''
Not: Amacım saçma polemiklere girmek değildir. Ayrıca sizi de tanımam, işarette etmedim, sizin gibi düşünen herkesi işaret ettim, bu daha mı kötü oldu ya
1-)Bir şeyi eleştirmeniz için o konuda iddaalı olmanız gerekir.Sizin google gibi bir arama motorunuz var mı? Tabiki de hayır.
2-)Google istediği şeyi değiştirir,google'da şu üç şey geçer;
Google'ın kazancı
Google'ın keyfi
Google'ın isteği
burada google'ı beğenmiyorsanız,girin google webmaster paneline silin google'dan siteyi YANDEX,BİNG,YAHOO size yeter.Şimdi bana gelip işimi senden öğreneceğim demeyin çünkü google'a lak lak yapıyorsanız,çözümü de yoksa en iyisi bu diyardan çekip gitmektir.
3-)Google'ın sana yada buradaki 3-5 bin hitli sitelere düşmanlığı mı olacak? Google'ın gözünde 3 bin senin gözünde,benim gözümde index of/ yazan bir domain gibi.
Her koyun kendi bacağından asılır,ben de düşüş yaşadığım zamanlar fazla backlink kasmıştım.
Önce kendinize bakın sonra dünyanın en büyük sitesini eleştirirsiniz.