Rymelhone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ikidir ameliyat günü aldım.Daha sonra vazgeçiyorum doktor seçimi çok önemli.İstanbul'da çok çok iyi bir doktor önerebilirim.Ancak fiyatı 7-8 bin . İnternet sayfasından yaptığı ameliyat fotoğraflarını görebilirsin. İsmini özelden gönderdim.Bu ameliyatı olacaksan minimum 5 milyar'ı gözden çıkart.2-3 milyar'a da yapan var ama nasıl yapıyor belli değil.
Ameliyattanda bahsedeyim biraz , ilk 2-3 gün sıkıntılı geçiyor.Burnunda ki tamponlardan dolayı.Tamponlar çıktıktan sonra kendini çok rahat hisseceksin.Burnun 1 yıl içerisinde çok değişecektir.Tam şeklini 1.5 sene sonunda falan alıyor.
Hocam öneriniz için teşekkürler ama 5 bin tl gibi bir bütçem yok şu an için

sewakldawk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam teker teker özel hastanelerden fiyat ve tedavi şekli almanızı öneririm. SSK destekli özel hastaneler var sanırım. Burun ameliyatını kesinlikle devlet hastanesinde olmayın. O eski sargı bezi tamponlardan tıkıyorlar. Yeni teknolojiyle üretilmiş silikon tamponlar takan bir hastane bulup orada olun ameliyatınızı. Hem acı vermiyor hem çıkarılması çok kolay, hem de o tampon delikli olduğundan burnunuzdan nefes almaya devam edebiliyorsunuz. Ve ayrıca bu ameliyatı kesinlikle olun. Hayattan tat almaya başlayacaksınız. Tecrübeyle sabittir

Fiyat konusunda bir fikrim yok ama deviasyon ameliyatı özel hastanede 600 - 800 TL arası, estetik ameliyatı 1500 - 2000 TL arasında değişiyor diye biliyorum.
Özel hastahanelere sormak en iyisi sanırım siz istanbul da mı oldunuz?

C6603 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi