geçmiş olsun bu sorun 5 senedir var
Arkadaşlar dün bir reklam oluşturmak istedim, ilk defa. Herhangi bir kart bilgisi, ödeme bilgisi vs istemedi. Ardından bir süre öyle kaldı, daha sonra şöyle bir uyarı almaya başladım reklam yöneticisine girince. Sorun halen sürmekte.
Konu ile ilgili bilgisi olan var mı?
Peki sebebi ve çözümü nedir? Sık karşılaşılan bir durum mu?
Evet hocam. Facebook dolandırıcılık olarak algılıyor iletişime geçin genede ne olur ne olmaz belki açılır ama %80 açılmıyor.
Hesap ismi ve kredi kartı uyuşuyorsa kimlik belgenizin önü ve arkasının fotoğrafını hatanın olduğu iletişim sayfasından facebooka gönderin ve durumu izah edin, yanlışlık olduğunu bildirin ve hesabınızın açılmasını rica edin. İsim farklılıkları varsa işiniz gerçekten zor, facebook özellikle şu aralar bu konularda çok sıkı bir tavır sergiliyor...
Hocam bana kredi kartı bilgilerim bile sorulmadı. Nasıl oldu bu iş anlamadım.
Eskiden dediğiniz şekilde hızlı açılıyordu fakat şuan bu şekilde bile çok zor açılıyor. Türkiye kara listede malesef.
Bunun kartla bir alakası yok çok uzun süredir reklam açıyorum. Tek çaresi denemek.
Yaşanmaz fakat hataya düşen kartı bir daha reklamda kullanamazsınız kart no değişmeniz gerekir.
Hocam isimle alakalı değil türkiye ile alakalı durum okadarını söyliyeyim. detaya giremiyeceğim kusura bakmayın.
Konu biraz hortlayacak ama olsun...
Bu gün ilk defe facebook hesabım üzerinden reklam vermek istedim(Facebook hesabım 4-5 yıllık ve kesinlikle fake değil ek olarak kredi kartı bana ait) ama neymiş "Reklam hesabınız kısa süre önce sıradışı hareketler nedeniyle işaretlenmiştir"
Çok saçma birşey...
Arkadaşlar benimde bir sorunum var ayrı konu açacağıma buradan sorayım;
Bende reklam oluşturdum, kart numaramı verdim ve 20 tl lik reklam yayınladım ama kartımdan ücreti çekilmedi, ücretin daha sonra çekilme durumumu var bilgisi olan cevap verirse çok iyi olur.
Merhabalar arkadaşlar bende böyle bir sorun olmuştu ve gerekli formu doldurdum 2 gün sonra mail geldi açıldı annemin kredi kartı ile yaptım diye oldu sanırım ama açtılar
Gelen mail :
Anlayışınız için teşekkür ederiz. Bize gönderdiğiniz bilgiler doğrultusunda hesabınızın durumunu yeniden gözden geçirdik ve artık eskisi gibi ödemeler yapabilirsiniz. Bu durumun neden olduğu rahatsızlık için özür dileriz.
İleride herhangi bir sorunuz olursa veya bir sorun yaşarsanız, size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.
Teşekkürler,
Kendrick
Risk Management
Facebook