2Gün önce bir deneme yapayım dedim. süresi dolmuş bir domain yazdım ödemeyi yaptım arkası malum isimtescil düşmüş domaini uzattı birde ticket cevabına bakın

Alıntı
Siparişinizin tutarı 42.42 TLKredi kartınızdan çekilen tutar 42.42 TL dir. Siparişleriniz aktif hale getirilmiştir. İşlemlerinizin durumunu aşağıda görebilirsiniz. Lütfen herhangi bir destek talebiniz için buradan 7/24 bizimle iletişim kurunuz.E-mail adresimiz ( destek@isimtescil.net) Telefon numaramız 90(216) 329 93 93çekti ama domain gelmedi hocam nedir akibeti aceba
Alıntı
Sayın Müşterimiz,Problem çözülmüştür. İyi çalışmalar dileriz.Saygılarımla.
domain adı listemde görünmüyor hocam
Alıntı
Sayın Müşterimiz,İlgili domain farklı bir üye adı üzerinde gözükmektediriyi çalışmalar
yaptıgım ödeme nereye gitti hocam ?
Alıntı
Sayın Müşterimiz,Talebiniz muhasebe departmanımıza aktarılmıştır konu hakkında tarafınıza bilgi aktarılacaktıriyi çalışmmalar
eşekkürler.

yapmış oldugum ödemeyi hesabıma aktarılmasını rica ediyorum.
adamların domaını alacaz adamların domaın süresini uzattık hayret ya ilgilenirseniz sevinirim teşekkürler.
Alıntı
Sayın ***** alan adıyla ilgili açıktan domain uzatma işlemi yapmışsınız, başkasının hesabındaki domainle ilgili yönetim sağlayamazsınız.****com alan adının uzatma işlemi gerçekleşmiş, iptal eilemez.Saygılarımla
nasıl iptal edilemez arkadas dalgamı gecıyorsunuz siz ? iadesini talep ediyorum. varmı boyle bı sacma sapan iş
madem yok sistem nasıl ödeme yapıyor nasıl odeme alıyorsunuz siz ??? Faturamla birlikte savcılıga gidmemizmi gerekiyor . sen uztmıssınız diyorsunuz düşmüş omain yok dıyorsunuz o halde neden bu sistem para cekıyor benden. 1000 tane domaın var hesabımda 40 tl pesınde dıyılım ama o parayı ıade alacagım ! sizin sisteminiz bokuna ben burada madur olamam !
Alıntı
Sayın *****,****.com alan adıyla ilgili açıktan domain uzatma işlemi yapmışsınız, başkasının hesabındaki domainle ilgili yönetim sağlayamazsınız.****.com alan adının uzatma işlemi gerçekleşmiş, iptal eilemez.Saygılarımla
BU YAZIYI IYI OKU KENDI YAZIDIGIN YAZI
başkasının hesabındaki domainle ilgili yönetim sağlayamazsınız.
EE OZAMAN NE UZATIYORSUNUZ KARDESIM !!!!
Alıntı
Sayın Müşterimiz,Muhasebe departmanımız mesaide olmadığı için, mesai saatleri içerisinde tarafınıza dönüş yapılacaktır. Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim. Saygılarımla.

Kolpacımızını siz arkadaş r10 daki yekililer ne ayak bu olay