1. R10'da yaşamamak işin esprisiydi, ayrıca tabii ki size soracak değilim, bunu demeden de geçmeyim şimdi ayıp olur.
2. Söylediğim şeyi eleştirip aynı zamanda kendi cümlelerine haklı olduğumu gösteriyorsun: Güzel kardeşim kaliteli bir siten varmış, yukarılara da çıkmışsın ne güzel gözümüz yok. Ama anlatmak istediğim binlerce kaliteli site durduk yere gümlerken, binlercesi beleşten onların yerine geldi.
Yani ''Senin sitenin hakettiği yeri alması, Google'ın yaptığı bu değişimlerin çoğunlukla saçmalık olduğu gerçeğini değiştirmez.''
Not: Amacım saçma polemiklere girmek değildir. Ayrıca sizi de tanımam, işarette etmedim, sizin gibi düşünen herkesi işaret ettim, bu daha mı kötü oldu ya
R10'da yaşamak istemiyorsanız bence bayram bayram bir hayır da işlemiş olursunuz,sonuçta r10 hesabı arayan çok kişi var almak çok mümkün değil.Bir kişiye verirsiniz,burada yaşamak zorunda da kalmassınız.
Ek olarak
sırf kendi sitesi yukarı çıktı diye,diyerek hala olayın ne olduğunu anlayamadığınızı gösteriyorsunuz.Evet benim sitem üste çıktı ama kelimemde benden düzgün site yok

Bir tek pr6 bir site var zaten o da ya önümde yada ben önündeyim gün içinde değişiyor.
Kelimemde biz ikimizden iyi site varsa çıksın.Allah aşkına,sizin adalet anlayışınız bu mu google'ı eleştiriyorsunuz.Adam haftada 2 yazı girerek beni geçiyordu.Ben günde 2 giriyordum.Benim 300 üyem(blog olmasına rağmen) onun 15 üyesi vardı.
Kısaca google algoritmasını eleştirenlerde ''Seoya xxxx para verdim,of ya para güme gitti'' ben önceden de dedim.Şimdi de diyorum o seocu kılıklı çakma google uzmanlarına para vereceğinize o parayı yazara verin.
Kısa süre gülmek isteyenler vursun parayı seoya,bassın dopingi.Ben hala o parayı yazara vereceğim ve kalite ve emek olarak hak etmediği siteleri geçtikten sonra düşen kişilere her zaman sevineceğim.
Bu arada da size de iyi bayramlar.