Arkadaşlar merhaba. Benim yıllar önce yüklediğim bir videom vardı. Youtubede arattığım zaman altında resmi yazıyordu. Arkadaşlarım istersen videonu çalanları şikayet edebilirsin dediler. Ben de ettim. Hakikaten de 24 saat içinde videolar kaldırıldı. Tabi tehdit de aldım. Sorum şöyle; şimdi adamın biri geri bildirim göndermiş,mahkeme falan lafları geçiyor. Bana dava mı açmış demek oluyor bu ne yapmam lazım acaba. Gelen mesajı da aşağıya yazıyorum yardımlarınızı bekliyorum.

"Bize gönderdiğiniz şikayete yanıt olarak ekteki karşı bildirimi aldık.

Burada söz konusu karşı bildirimi size sunuyor ve karşı bildirimde bulunan tarafı hak ihlalinde bulunduğu iddia edilen eylemi sürdürmekten alıkoyacak bir mahkeme kararı istemiyle dava açtığınızı belirten bildiriminizi (en fazla 10 iş günü içinde) bekliyoruz. Söz konusu bildirim, işbu e-postaya yanıt olarak gönderilmelidir. Sizden bu yönde bir bildirim almazsak, malzemeyi YouTube'a geri yükleyebiliriz.

Sorularınız varsa lütfen trcopyright@youtube.com adresine iletin.

Karşı Bildirim şöyledir:

Karşı bildirimde yer alan videolar:

http://www.youtube.com/watch--------

Yükleyenin görüntülenen adı -------

Kaldırılacak ya da devre dışı bırakılacak malzemenin yanlışlıkla veya hatalı tanımlama sonucunda kaldırıldığına iyi niyetle inandığıma namusum ve şerefim üzerine yemin ederim.

Adresimin bulunduğu bölgede yetkili olan Federal Bölge Mahkemesi'nin yargı alanı dahilinde veya adresim Amerika Birleşik Devletleri dışında ise YouTube'un bulunduğu bölgenin yargı alanı dahilinde alınacak kararlara bağlı kalmayı ve davacıdan gelecek dava tebliğini kabul edeceğimi onaylıyorum.