Tha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam öncelikli olarak affına sığınarak yazarların güzel yazamamıştır belki :P

Şaka bi yana sektöre göre geçen ramazanda % 40 ile %80 arası düşüşler yaşanmıştı. Bayramda en az etkilenen sektörler flash oyun siteleri veya diğer oyun sektörleri bunun dışında en fazla etkilenen sektörler ticaretle ilgili bıorsayla ilgili siteler, Güncel bloglarda nerdeyse %50-60 arası etkileniyor bu yüzden 3k hit 1.5k ya düşmüşse sorun yok ama 1k ve altına inerse endeşelenebilirsiniz
Site android,ama genel blog tarafımda var biraz Direk android değilim %10'luk kısımda genel konulardan bahsediyorum

SakaryaCity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
%70'e kadar düşüş normal benim siteler bayramda dibe vurur her zaman sıkıntı yok. Bayramda eğlence içerikli siteler iş yapar
%70 fena ya

Hem de dün hit 2980 oldu 20 kişi daha girse 2.5 ay sonra ilk defa 3000'i geçmiş olacaktım.Son 3000'i geçiş tarihim 1 ağustos,ondan sonra algoritmalar çaktı.Yavaş yavaş 3000'i geçiyorum derken şimdi de bayram çakıyor

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:44:57 -->-> Daha önceki mesaj 10:42:39 --

Karaktersiz -repçiler gene iş başında

Bayramdan da mı haberin yok diyor,kör herif ilk mesajı okusuna sen önce

Bir gün sizin gibilere inat sırf premium alıp moda şikayet edeceğim alayınızı

Benim için repin falan önemi yok,senin gibi karaktersizleri ifşa edeceksem isterse repim -50 olsun