karan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynı cevabı bende bekliyorum hocam eğer büyük işler yapılabilecek ise yüksek bütçede yatırım düşünebilirim bu konuda.

telefon + iletişim bilgilerinizi pm ile detaylı bekliyorum. iyi çalışmalar
şimdi dediğim gibi biz şirket değiliz herhangi bir yasal kimliğimiz yok biz sadece size çindeki ürün araştırması fabrika ile iletişime geçme ürünü bizzat test etme ve en uygun fiyatlı ürünü bulma konularında yardımcı oluyoruz bundan sonrası sizinle fabrika arasında kalıyor.Gümrüksüz zaten hiç bir şey getirtemezsiniz.ama gümrükten malı biz çekemiyoruz en azından şimdilik böyle birşey sağlayamıyoruz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:25:20 -->-> Daha önceki mesaj 01:21:49 --

bowfinger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kusura bakma da işin en önemli kısmına el atmamışsınız. Tabiki şu an yaptığınız iş de önemli ancak malların Türkiye'ye gelmesi ve gümrük bunlar en önemli konular. Örneğin benim alibabadan anlaştığım bir üretici mevcut. Tek problemim ürünün Türkiye'ye girişi. Sonuçta ben de şirket değilim. Bu konuda yardımcı olabileceksen GERÇEKTEN pm yollar mısın ?
şimdi gümrükten alabilmek için yasal kimlik ve ihracat ithalat belgeleri gerekli ondan sonra gümrük belgelerinin açılması vb işlemleri var biz bunu sağlıyamıyoruz malesef.(şimdilik )